Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
-
Dark Knight
Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
Teď, první, druhou, třetí a pátou šarži Antoníčka...sakra, leze to do hlavy 
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Muhu. Je to znamy, ale cizi. Rozpoznam tyhle bylinky, ale jsou jinak nez myslel jsem. Recept je srozumitelný, ale ma překvapivou hloubku (šířku?).
I like it.
I like it.
-
DarkenCZ
Já jsem si troufl včera pa první skleničku od památného IV. ČSAS. Byl to Martinův medový speciál, jehož vzorek sem dostal od Tuvyho jako bolestné za dočasnou ztrátu mého iPhonu.
S potěšením sem zkonstatoval, že chuťové a čichové buňky se už probrali z agónie a že medový antoníček je skutečně geniální. Ti kteří nebyli na srazu opravdu netuší o co přišli
S potěšením sem zkonstatoval, že chuťové a čichové buňky se už probrali z agónie a že medový antoníček je skutečně geniální. Ti kteří nebyli na srazu opravdu netuší o co přišli
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Včera poslední sklenka mého prvního Antoníka, moc jsme si ho užili 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jednou se to stát muselo, právě se opíjím s Kylem Bairnsfatherem. Pijeme A6 a La Grenouille 
-
DarkenCZ
Martin píše:Jednou se to stát muselo, právě se opíjím s Kylem Bairnsfatherem. Pijeme A6 a La Grenouille
Omlouvám se, ale fakt mě to dostalo. Kdyby ten jeho macerát neprodávali po celém Brně jako absint tak bych ho asi pozdravoval, ale takle mu po tobě můžu poslat maximálně kámen
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Ode mě ho klidně pozdravuj, jeho Bitteru jsem vypil přes 3 litry než jsem se dostal k Antoníčkovi a jiným destilovaným kouskům a rád na něj vzpomínám - nebýt ho, k absinthu bych se možná nedostal (i když poslední nedopitou lahev mám v baru už přes rok).Martin píše:Jednou se to stát muselo, právě se opíjím s Kylem Bairnsfatherem. Pijeme A6 a La Grenouille
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
tak tak...taky sem se bitterem prolejval horem dolem..Tuvy píše: Ode mě ho klidně pozdravuj, jeho Bitteru jsem vypil přes 3 litr
Omnia mea mecum porto.
-
DarkenCZ
Mě tohle období asi minulo. Kdysi se mě kamarádka pokoušela maceráty nalévat, ale mě se křivila huba a absinth šel tehdy úplně mimo mě.
Mě by nevadilo, že to lidi pijou,ale představte si, že přijdete v Brně do hospody, teď na stole vidíte fontánku, zelený obsah skleničky, kapající vodu... srdce Vám poskočí radostí, že konečně někde začali prodávat absint a pak zjistíte že je to bairnsfather... a trotl za pultem se s Váma hádá a tvrdí, že tohle je ten pravý absint a víc nikde nedostanete. To je pak na ránu.
Mě by nevadilo, že to lidi pijou,ale představte si, že přijdete v Brně do hospody, teď na stole vidíte fontánku, zelený obsah skleničky, kapající vodu... srdce Vám poskočí radostí, že konečně někde začali prodávat absint a pak zjistíte že je to bairnsfather... a trotl za pultem se s Váma hádá a tvrdí, že tohle je ten pravý absint a víc nikde nedostanete. To je pak na ránu.