To mě zmátlo, protože v pátek sem se snažil dát odkaz na náladu v čechách žijícímu anglánový a v angličtně je to goodmood.cz, ne bettermood.czMartin píše: A nálada není dobrá, je lepší!
La Grenouille
-
DarkenCZ
Re: La Grenouille
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
a jmeno neni vsechno, co je jiny..je tam i jina nabidka...zeby neaktualizovano tak casto jako lepsinalada..nebo snad diskriminace cechu a slovaku? 
Omnia mea mecum porto.
-
Alchymista
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Nestačím valit bulvy! Kvůli rodinným potížím jsem tu pár měsíců nebyl a vidím, že jsem prošvihl spoustu novinek a taky ČSAS
Nejvíc mě ale potěšil tento druhý absinthe v tvojí řadě, Martine! Jdu na náladu udělat nějakou objednávku a snažně poprosím o vzorek 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Po vzorečku musím říct že to není špatné ale nic mě netáhne koupit celou láhev, možná jen když bude pěkná tak jednu lahvičku do archívu 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Grenouille je natolik specifický a unikátní, že ho asi plně docení až pokročilí absintisté, kteří mají napito už dost tradičních absintů. Zcela upřímně, uvažoval jsem i o etiketě čistě v angličtině, protože celá současná šarže je skoro prodaná zahraničním e-shopům (hlavně rueverte, alandia atd). V zahraničí se na něj totiž hodně těší, provází ho pověst nástupce L'Italienne, kteří mnozí považují za nejlépe vonící absinthe ever.
Vždy je nejlepší, když má zákazník možnost volby. Kdo tíhne k tradičnímu absintu, pro toho bude Antoine. Kdo bude chtít něco jiného, pro toho bude Grenouille a hlavně ještě neoznámená absintová perla, která mi už nějakou dobu leží ve sklepě a zraje.
Vždy je nejlepší, když má zákazník možnost volby. Kdo tíhne k tradičnímu absintu, pro toho bude Antoine. Kdo bude chtít něco jiného, pro toho bude Grenouille a hlavně ještě neoznámená absintová perla, která mi už nějakou dobu leží ve sklepě a zraje.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Hmm super-Teď polovina místního osazenstva zvědavostí neusneMartin píše:a hlavně ještě neoznámená absintová perla, která mi už nějakou dobu leží ve sklepě a zraje.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že tu specialitu kterou jsem lehce naťukl, si pořídí jen pár místních fanoušků. Je to totiž nejnákladnější věc, jakou jsem dosud udělal. Pokud to tady budu kdy nabízet, tak minimálně za Jade cenu a to budou jen náklady. Ale o tom je ještě brzo mluvit.
-
DarkenCZ
Moc ti to přeju, ale doufám, že necháš něco málo i pro násMartin píše:protože celá současná šarže je skoro prodaná zahraničním e-shopům (hlavně rueverte, alandia atd). V zahraničí se na něj totiž hodně těší, provází ho pověst nástupce L'Italienne, kteří mnozí považují za nejlépe vonící absinthe ever.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Mno já si říkal kam se fialky vytratili
možná to bude znít barbarsky ale bude i možnost ochutnat vzoreček? Pokud bude stát za to je cena ok
možná to bude znít barbarsky ale bude i možnost ochutnat vzoreček? Pokud bude stát za to je cena ok
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Ba ne, fialky ještě na svoji příležitost čekají