Wilkinsl

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Wilkinsl

Příspěvek od wilkinsl »

Zdravím,

jmenuju se Roman a jeste do nedavna jsem si myslel, ze Absinthe je zelene piti z pelynku.
Jeden vecer jsem sledoval serial "Pripady detektiva Murdocha" (dil Zelena muza). V tom serialu absinthe vubec nemel tak zarive zelenou jako to co jsem si do te doby pod nazvem absinthe, lepereceno absinth predstavoval.
Navic do nej neco prilevali prez kostku cukru. Po dokoukani dilu jsem sedl k PC a navstivil strejdu googla. Tam jsem narazil na zdejsi forum a to mne otevrelo oci.
Ted mne tu na stole stoji moje prvni lahev ST.ANTOINE a uz se nemuzu dockat az ho vecer ochutnam.

Jinak je mne 22let,pochazim z male vesnice kousek od Uh.Hradiste. Posledni tri roky ziju v Brne, kde pracuju jako vedouci technik u firmy, ktera poskytuje bezdratove pripojeni k internetu.
Ve volnem case se bavim hlavne hudbou a airsoftem.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: Wilkinsl

Příspěvek od xsonnyk5 »

A vida, Brno. Někdy musíme nad nějakou tou lahvinkou posedět. :D Vítej.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ahoj Romane. Říkáš kousek od Uh. Hradiště? Tak to budem asi skoro sousedé! Vítej.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Zdravim,

pomerne originalny sposob ako sa dostat k absinthu, avsak urobil si asi najlepsie ako si mohol ;) a samozrejme dufam,ze
Ti St.Antoine bude chutit, urcite si narazil na to najlepsie co doma mate :mrgreen:
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Ahoj Romane -vítám tě a jako malý dáreček tu pro tebe mám doporučenou denní dávku cecíků 8-)
Obrázek
pche šmejdi-dobrý pokus ..ale na mě nemají=cecíky stejně budou
Obrázek
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Vítej, přeji pěkný večer se st.antoine, také si večer skleničku dám ;)
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

Dobrý večer,

tak mám za sebou dve sklenicky a musim rict, ze je to pecka. Kdyz jsem tu lahev otevrel tak.... rikam si, skra je vubec mozne aby to vonelo tak dobre. No a chut je jeste lepsi. Ted uz konecne chapu, co na tom absinthe vsichni vidite. Udivilo me, ze ani pred naredenim z nej vubec nejde citit alkohol.
Btw. Martine ta vesnice u UH jsou Buchlovice, takze sousedi prez necelych 30km ;)

jo a diky za ceciky
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Absinthere, ty první cecíky byly výborné, kdo nám je ukrad? :( Koukal jsem na ně nevím jak dlouho.

Jo a vítej Romane. :mrgreen:
- Moderní absinthe chutná moderně.
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

A další z Brna, vítej! Také sem tu před pár lety zkoušel hrát airsoft, ale nějak pak už nebyl čas a tělo zakrnělo... :-).
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Habu píše:Absinthere, ty první cecíky byly výborné, kdo nám je ukrad? :( Koukal jsem na ně nevím jak dlouho.

Jo a vítej Romane. :mrgreen:
No ti šmejdi cenzorští co se starají o "image shack"jsem si to tam uložil abych to sem mohl dát a bylo to tam půl dne=Protože ,,PROBOHA tam byly bradavky!!"...... :evil: ....ale kdyžtak to zkusím ještě něják obejít a někde to tu znovu hodit ;)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Odpovědět