Pavel
-
Pavel Varga
Re: Pavel
Ahoj, děkuji za vítání, ano o webu naší firmy se ještě někdy rozepíšu, pravdou je to, že stránky jsou zastaralé, neaktuální, většina věcí co jsem tam dříve vyplodil patří do archivu opilce.
Můj osobní problém je v tom, že než abych dělal to, co lidi baví, řeším žabomyší, času strašně žroucí maličkosti ve firmě.Tak to ale v mnoha firmách. Do konce roku mám osobní závazek....zaktualizovat web . Prostě koncem roku asi žádné intimní a alkoholické radovánky a budu za mírného popíjení absintu La Clandestine nebo 35ky psát stránky.
Měj se Šaman
Můj osobní problém je v tom, že než abych dělal to, co lidi baví, řeším žabomyší, času strašně žroucí maličkosti ve firmě.Tak to ale v mnoha firmách. Do konce roku mám osobní závazek....zaktualizovat web . Prostě koncem roku asi žádné intimní a alkoholické radovánky a budu za mírného popíjení absintu La Clandestine nebo 35ky psát stránky.
Měj se Šaman
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pavel
Jó-veselo-to je přesně to slovo 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?