Pavel

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavel

Příspěvek od Dworzaaa »

Ahoj, je dobre, ze si tu...treba se podivame na veci i z jinyho uhlu..
Omnia mea mecum porto.
Pavel Varga

Příspěvek od Pavel Varga »

Ahoj, děkuji za vítání, ano o webu naší firmy se ještě někdy rozepíšu, pravdou je to, že stránky jsou zastaralé, neaktuální, většina věcí co jsem tam dříve vyplodil patří do archivu opilce.
Můj osobní problém je v tom, že než abych dělal to, co lidi baví, řeším žabomyší, času strašně žroucí maličkosti ve firmě.Tak to ale v mnoha firmách. Do konce roku mám osobní závazek....zaktualizovat web . Prostě koncem roku asi žádné intimní a alkoholické radovánky a budu za mírného popíjení absintu La Clandestine nebo 35ky psát stránky.

Měj se Šaman
Pavel Varga

Absinther píše:Víítej-Tvá přítomnost zde jakoby slibuje spostu zajímavých a živých diskusí....a to já rád 8-) ...Ještě by to chtělo někoho kdo by mluvil za Hilla :)
No, asi není problém oslovit paní Musialovou, pokud by se chytla.....bylo by velmi veselo :)

Šaman
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Jó-veselo-to je přesně to slovo :D
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
keltos
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keltos »

Pavle, jaké transcendentní stavy máš po požití thujonem nabušené KoS gold případně 35?
Pavel Varga

Ahoj promiň, že nepíšu odpověď, napsal jsem souhrn do fóra Absintherie Jilská.

Děkuji Šaman
Odpovědět