Night_Sun

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Night_Sun

Příspěvek od Habu »

Ahoj Kubo! Díky za představení, myslím, že bylo hodně vystihující a popisné. Rozhodně bych nezačínal s Jade Verte Suisse, to by ti potom všechno ostatní připadalo jako slabý odvar. :twisted: Určitě si kup St. Antoine, nynější 6. šarže je velice učesaná na vinné bázi. Po těch několika měsících, co zrála, se bude jednat o skutečně delikátní absinthe. Pak bych rozhodně doporučoval cosi z údolí Val de Travers, jako např. Clandestine, nebo některé variace La Valote.

Bakerovu knížka o absinthu bych mohl přirovnat k poměru pravý absinthe VS. macerát. Nejen že byla přeložena v době, kdy mezinárodní trh válcoval King of Spirits od L'ORu, ale Baker navíc takřka kompletně čerpal z knihy Historie v láhvi od Barnabyho Conrada... pokud ses tedy fórem k této informaci ještě neprokousal. :mrgreen:

Další dík Absintherovi! :twisted: Tady se možná s Martinem poprvé neshodnem, jelikož mně tyto gifíky vůbec nevadí, přestože se to příčí s filosofií skalních konzervativních absinthistů - to bylo mimochodem způsobeno všelijakou propagandou nejen L'ORem, díky čemuž byla lidem masírována idea absinthu, coby "panthy removalu". Reklamní letáky a bannery v podstatě přesvědčovaly, že po požití absinthu vám kterákoliv ženština poskytne to první i poslední. Proto byly nahotiny vždy doplňkem agresivní reklamní kampaně, která propagovala pseudo absinthy. Nicméně pokud jsou tyto houpající se gify mimo absinthovou tématiku, dejme tomu pouze v sekci Představ se nám, tak proč ne. Kdyžtak se do budoucna Absinthere vždy nově příchozího zeptej, zda ho potěší houpající se gifík. :twisted: Jo a mimo to, čím bys přivítal třeba nějakou nově příchozí zástupkyni něžného pohlaví, hm? :ugeek:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

No tak kdyby ty gify měly být jen Absintherovým dárkem pro nově příchozící, tak budiž ;) Ale stejně raději omezím přístup do představovací sekce jen pro registrované, neregistrovaní sekci vůbec neuvidí. Ne kvůli obrázkům, ale většímu soukromí těch, kteří se představují.
Night_Sun
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Habu -> Děkuji za pár typů ;) Rozhodně toho Jada mám tak napůl k archivaci a nebo opravdu brutálnímu zážitku, nejsem masochista a nečekám, že by to byl patok. Na Antoníčka si už brousím zoubky, jen mám teď před koncem měsícem menší finanční krizi, proto že jsem moc chtěl toho Jada :D Kdo by neodolal po přečtení zdejších recenzí a v archívu se nikdy neztratí.

Bakerova knížka byla moc pěkná - přemýšlím že až dočtu zbylých dvacet stránek, že bych mohl na ni napsat takovou "souhrnou" recenzi sem do fóra. Je tam hodně informací. Nejen životopis padlých básníků, ale i hrdinů z knížek či neblaze proslulé smrtelné kombinace Absinthu s dalšími nápoji. Rozhodně zajímavé počteníčko. Knihu Historie v láhvi jsem ještě nečetl, rozhodně si jí přidám na seznam četby ;)

Absinth a každodenní život v dávné době byl víc než jen krajně zajímavý. Byl plný pitek, obscénních situací, podrazů násilí a nekončících šílenců. Myslím že pár animovaných gifíků asi neuškodí, navíc mám pocit, že to je od 18+. Tak není co řešit. Na Nově dávají horší věci, ze kterých zvracím mžikem. Něžné pohlaví? I je na čase srknout další dávku a probudit lenošící Zelenou vílu z lesního království. =)

Martin -> Souhlas. Taky jsem ledacos práskl na sebe ;) Jako interní záležitost to je výborné takhle se představit. Nikde jinde jsem s tak fajn přístupem nesetkal.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Vítej, nechť tě víla provází a doufám, že brzy ochutnáš něco pořádného.
Mj. uzavřít sekci "představte se" pro veřejnost je dobrý nápad, jsem jen pro.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Martin byl rychlý a práva byla právě změněna. 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Night_Sun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Wajt -> Děkuji za přivítání =) Až něco mňam ochutnám dozajista se pochlubím.

Habu -> Koukám. Občas to tu jde všechno až moc rychle :D
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Houpavé gifíky(jak to habu trefně nazval)opravdu nehodlám rozšiřovat nikde dál po tomhle fóru....Mělo to být myšleno opravdu jen jako takový můj svérázný zpusob uvítání 8-) -možná aby nově příchozí neměl pocit,že vstupuje do nějákého těžce intelektuálního kroužku..a aby bylo hned jasné,že jsme pro lecjakou srandu,která se ještě drží v mezích relativní slušnosti ;) ...Rozhodně to nehodlám hrotit do nějákých perverzí :lol:..nějákou tu soudnost ještě mám...................Pokud by to měl být vážný problém-stačí povel od vrchního velitele(Martin nebo habu)=já zase nemusím rebelovat všude a za každou cenu 8-) :lol: ;)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Night_Sun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Absinther -> Já si myslím, že součástí Absinthové kultury je rozhodně i taková decentní rebélie. Navíc mnoho rituálu kolem absinthu má své kouzlo. Akorát si netroufám představit co se bude houpat až přijde, k nám sem do party, Něžné pohlaví :D :D Fantazii se tu rozhodně meze nekladou. Tak a dost už bylo perverzních myšlenek. Rozhodně mi zdejší společnost nepřijde Intelektuálně "suchá" a už vůbec né notoricky alkoholová.

Ps: Kdyby nebyla sranda umřelo by v každém z nás něco výjmečného ;)
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

I pro slečny tam něco mám...Samozřejmě v rámci slušnosti a dobré zábavy 8-)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Night_Sun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Absinther -> Budu se těšit až přijde ten čas :P
Odpovědět