Ahoj všichni! Vzhledem k tomu, že nejsem příznivce sdílení osobních záležitostí v anonymním prostředí kyberprostoru, doteď se můj profil omezoval na neosobní info. Jelikož došlo k uzavření sekce a se spoustou z vás jsem si osobně „potykal“ a porozuměl, a zároveň jsem se stal častým přispívatelem tohoto fóra, nyní snad mohu uvést něco podrobnějšího o mé osobě.
Jmenuji se Matěj, je mi 24 let a bydlím v Praze. Jsem povoláním historik se zaměřením na dějiny 20. století, v současnosti působím jako interní doktorand na Ústavu světových dějin FF UK.
K absinthu jsem se dostal skrze přivýdělečné povolání během studia, kdy jsem prodával v jednom pražských alko-obchůdků v centru Prahy.
Mezi mé další záliby patří především hudba. Sám jsem aktivní kytarista doposud se realizující především v death metalovém žánru. Poslechnout si mě můžete v nahrávkách kapel INNER HATE (bandzone.cz/innerhate) a APOCRYPHAL DEATH (bandzone.cz/apocryphaldeath). V muzice jsem však velmi otevřený a dokážu ocenit široké spektrum muziky.
Z absinthů, které jsem měl možnost ochutnat mám následující favority: Meadow of Love, Berthe de Joux a St.Antoine V.
Těším se na osobní shledání nad sklenicí kvalitního absinthu!
Naposledy upravil(a) Wajt dne čtv 23. zář 2010 16:58:44, celkem upraveno 1 x.