Já jí chápu velmi dobře, to že se mi při ní občas vaří chuť v žilách je druhá věcAbsinther píše: Jinak díky,že jsi napsal...sice k tvé obchodnické politice moc pochopení nemám ale vážím si toho,že jsi ochotný vést diskusi
Absintherie v Jilské
-
DarkenCZ
Re: Absintherie v Jilské
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Musíme myslet správně politicky, aneb jaký pán, takový krám..
Což myslim veskrze kladně, protože záleží na každém, co si ve svém podniku prosazuje, a Pavel Varga by byl více než omámen thujonem, kdyby neviděl jakýci podnikatelský záměr. Ale ten má každý i Martin, nejsme charita...
Což myslim veskrze kladně, protože záleží na každém, co si ve svém podniku prosazuje, a Pavel Varga by byl více než omámen thujonem, kdyby neviděl jakýci podnikatelský záměr. Ale ten má každý i Martin, nejsme charita...
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Dan
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska konečně taky navštívil tohle rozporuplné místo a musím říct, že zrovna kladnej dojem ve mně nenechalo... Interiér sice docela hezkej, ale věci jako absinthová zmrzlina, tříšť a kdovíco ještě jsou docela pofidérní... Byl jsem se jen podívat, takže jsem si k pití nic nedal (navíc reklamní skleničky "staroplzenecký" mě úplně nerajcujou
), ale ochutnal jsem aspoň "absinthového indiána" - což je klasická špička, akorát krém obsahuje nejspíš absinth, nebyl jse mschopen poznat, co je to za alkohol.
Ze zákazníků mě zaujala akorát paní, která se ptala, kolik se "toho" dá za večer vypít, tak jí barmani vykládali, jak někdo po dvou panácích odejde po čtyřech a někdo si jich dá v klidu deset...
St. Antoine ve vitríně zaujímá čestné místo ve výši očí mezi jakousi zelenožlutou lahůdkou od Fruko Schulz a 35 od L'oru, krása

Ze zákazníků mě zaujala akorát paní, která se ptala, kolik se "toho" dá za večer vypít, tak jí barmani vykládali, jak někdo po dvou panácích odejde po čtyřech a někdo si jich dá v klidu deset...
St. Antoine ve vitríně zaujímá čestné místo ve výši očí mezi jakousi zelenožlutou lahůdkou od Fruko Schulz a 35 od L'oru, krása
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Čus hoši koukám ta dobrá čokoláda s těma trvaníma semínkama je kdostání jenom v absinterii? Na stránkách loru nic... a nevšiml si někdo ceny? 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Já jednu doma mám. Jíst ji ale nejspíše nebudu, tak ti ji někdy na nějaký sraz vzít můžu, zadarmo samozřejmě. (Na sklenku ve čtvrtek jedu z Brna a až pak jedu domů, takže ti ji vzít nemůžu.). Když jsem tam byl cirka týden a něco zpět, tak mám pocit, že stála 70,- ? Případně mě opravte, kdybych si vymýšlel.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se tam večer stavil. Pro info: mají pár nových absinthů. Vieux Pontarlier, Lemercier Amer a nějaký blanche z Val de Travers. Jinak taky kompletní řadu Jade, 250 za drink je naprosto v pohodě cena.
- Dan
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska zašel s kamarádkou na skleničku, moc se nám oběma líbilo. Já měl Mead base, ona Mansinthe, oba jsme si výborně pošmakovali!
Od vedlejšího stolu se nás nějací anglicky mluvící návštěvníci docela zděšeně ptali, co to jako děláme, když uviděli fontánu, mysleli si, že je taky plná alkoholu.
Tak jsem, jim stručně řekl, že takhle se to má dělat a ve fontáně že je voda... Delší přednášku jsem jim nedal, jednak proto, že nejsem až takový šiřitel "pravé víry", druhak proto, že s mojí angličtinou by to mohl bejt docela kumšt...
Na závěr u mě dostala další plusové body velice příjemná obsluha, když jednak pochvalně hovořila o pravých absinthech a na záver mi dala slevovou kartičku, že prý tam chodím častěji (byl jsem tam asi po čtvrtý)
Od vedlejšího stolu se nás nějací anglicky mluvící návštěvníci docela zděšeně ptali, co to jako děláme, když uviděli fontánu, mysleli si, že je taky plná alkoholu.
Na závěr u mě dostala další plusové body velice příjemná obsluha, když jednak pochvalně hovořila o pravých absinthech a na záver mi dala slevovou kartičku, že prý tam chodím častěji (byl jsem tam asi po čtvrtý)
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě můj názor na Absintherii je po nabytých zkušenostech pozitivní. Dát si světové absinthy za 120,- včetně servisu z fontánek či see-saw je paráda. Sortimet se mění, ale výběr je poslední dobou velice solidní - cca 5-8 destilovaných absinthů! Po deváté hodině ve všední den tam ani nejsou žádný houfy turistů...jen ta muzika (Evropa 2 či Frekvence 1 kazí dost výrazně zážitek)
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna tu sedím a zkouším nové věci (la maison fontaine). Fotku nového menu přiložím až se dostanu k PC.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální nabídka Absintherie. Kvalita odpovídá mobilu a šeru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.