dmn
-
dmn
Re: dmn
Tuvy: jsem věčný student přebývající v Praze. Jak píšeš o obsahu odpovídajícím zhruba všem, tak domnívám se že přesně to, na co se ptáš, směruje právě tam. Vskutku nic zajímavého k mojí osobě není, proto vás tím zde nebudu nudit.
Martine a Habu: měl jsem to štěstí mít osobní známost s dnes již zesnulým p. Šeborem (netřeba představovat?), díky vcelku malému desetitisícovému městečku jménem Rumburk, kde jsem stejně jako p. Šebor tehdy žil. Moje absintové základy jsem kolem roku 2001 tedy začal stavět na produktech, co do oficiálních řad Šebor Absinth, Krásná Lípa Absinth, Havel's Absinth apod., tak i na speciálních skvostech, které v rámci omezeného objemu nebyly určené k prodeji.
Martine a Habu: měl jsem to štěstí mít osobní známost s dnes již zesnulým p. Šeborem (netřeba představovat?), díky vcelku malému desetitisícovému městečku jménem Rumburk, kde jsem stejně jako p. Šebor tehdy žil. Moje absintové základy jsem kolem roku 2001 tedy začal stavět na produktech, co do oficiálních řad Šebor Absinth, Krásná Lípa Absinth, Havel's Absinth apod., tak i na speciálních skvostech, které v rámci omezeného objemu nebyly určené k prodeji.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Nedá mi to abych se nezeptal, a něco z jeho produkce ti nezůstalo v archívu, že ne? Když už ne plné láhve, tak apoň fotky etiket. Přeci jen je Šebor součást české absintové historie.
-
dmn
Martin: až doposud mě nenapadlo se o to zajímat. Vybavily se mi vystavené lahve v jeho kanceláři, cca 8 z tehdejší produkce. Takhle z hlavy nevím přesně které to jsou, určitě i s obsahem Havel's Absinth, Havel's Alpen Absinth, Krasna Lipa Absinth, Sebor Absinth, Strong, ale ty další... Poptám se.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to, že tu budeš člen s nejstarší absintovou zkušeností.
Tedy vítej mezi nás. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Vítej na mafii! Nedá mi to, abych se nezeptal - měl jsi možnost ochutnat Šeborův Havel's Alpen Absinth, případně můžeš alespoň potvrdit či vyvrátit, zda se jednalo o pravý destilovaný blanche absinthe?
-
dmn
Wajt: Pár lahví alpenu jsem pokořil. Krásně čirý absint, světlá modrá etiketa (viz mini obrázek), spíš slabší louche. Mělo by se jednat o obdobu (jak říkáš pravý) původních Švýcarkých blanche absintů, nicméně jistojistě potvrdit nemůžu, protože z technologického hlediska se o absint nezajímám, spíš naopak... Názor na kvalitu si dělám po ochutnání, nikoliv na základě dočtených výrobních postupů. K původním švýcarským blanche absintům jsem se nedostal, tudíž mi přijde zvrácené vyjadřovat se k tomu ve smyslu pravý či levý.
- Přílohy
-
- absinth.jpg (3.15 KiB) Zobrazeno 861 x
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítej, vypadá to, že budeš mít opravdu zajímavé příspěvky, neboť tato naše absintová minulost mě dost zajímá 
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!