Přeji dobrý den všem,
co se Absinthu týče, považuji se za amatéra, neboť jsem začínal na Hillu a dodneška jsem krom něj vyzkoušel pouze Staroplnzecký a 35ku a jednou i St. Antoine a pár dalších macerátů, nicméně plánuji si nadále rozšiřovat své obzory.
Tomuto fóru přeji do začátku hodně štestí, osobně si myslím, že má výraznou šanci na úspěch. A pevn věřím, že se zde nejen já, ale i spousta dalších uživatelů přiučí něčemu novému.
Jinak vlastním jménem jsem Lukáš a jsem student (gymnázium).
Dark Knight
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dark Knight
Vítej, na to že jsi na gymplu sis našel hezké fórum 
Není to popíchnutí ale pochvala
Není to popíchnutí ale pochvala
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lukáši, vítej na fóru. BTW tvůj nick je nejoblíbenější film mého tříletého kluka. Batman je čert (podle uší) a Joker strašidlo. Dívá se ale jen na vybrané scény, hlavně útok na kolonu Harvey Denta 
-
Lachtan
Docela zajimavy filmovy vkus na trileteho capartaMartin píše:Ahoj Lukáši, vítej na fóru. BTW tvůj nick je nejoblíbenější film mého tříletého kluka. Batman je čert (podle uší) a Joker strašidlo. Dívá se ale jen na vybrané scény, hlavně útok na kolonu Harvey Denta
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
To jo
Pozná to ale dokonale. Když v autě pustím soundtrack (Like a dog chasing car) tak řekne "Jééé, písničta o čertovi!"
-
Dark Knight
Martin píše:Ahoj Lukáši, vítej na fóru. BTW tvůj nick je nejoblíbenější film mého tříletého kluka. Batman je čert (podle uší) a Joker strašidlo. Dívá se ale jen na vybrané scény, hlavně útok na kolonu Harvey Denta
-
Lachtan
Tak to je vazne mazecMartin píše:To joPozná to ale dokonale. Když v autě pustím soundtrack (Like a dog chasing car) tak řekne "Jééé, písničta o čertovi!"