Dark Knight

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
Dark Knight

Dark Knight

Příspěvek od Dark Knight »

Přeji dobrý den všem,

co se Absinthu týče, považuji se za amatéra, neboť jsem začínal na Hillu a dodneška jsem krom něj vyzkoušel pouze Staroplnzecký a 35ku a jednou i St. Antoine a pár dalších macerátů, nicméně plánuji si nadále rozšiřovat své obzory.

Tomuto fóru přeji do začátku hodně štestí, osobně si myslím, že má výraznou šanci na úspěch. A pevn věřím, že se zde nejen já, ale i spousta dalších uživatelů přiučí něčemu novému.

Jinak vlastním jménem jsem Lukáš a jsem student (gymnázium).
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: Dark Knight

Příspěvek od tombik »

Vítej, na to že jsi na gymplu sis našel hezké fórum :-)

Není to popíchnutí ale pochvala ;)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ahoj Lukáši, vítej na fóru. BTW tvůj nick je nejoblíbenější film mého tříletého kluka. Batman je čert (podle uší) a Joker strašidlo. Dívá se ale jen na vybrané scény, hlavně útok na kolonu Harvey Denta ;)
Lachtan

Příspěvek od Lachtan »

Martin píše:Ahoj Lukáši, vítej na fóru. BTW tvůj nick je nejoblíbenější film mého tříletého kluka. Batman je čert (podle uší) a Joker strašidlo. Dívá se ale jen na vybrané scény, hlavně útok na kolonu Harvey Denta ;)
Docela zajimavy filmovy vkus na trileteho caparta :)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

To jo ;) Pozná to ale dokonale. Když v autě pustím soundtrack (Like a dog chasing car) tak řekne "Jééé, písničta o čertovi!"
Dark Knight

Příspěvek od Dark Knight »

Martin píše:Ahoj Lukáši, vítej na fóru. BTW tvůj nick je nejoblíbenější film mého tříletého kluka. Batman je čert (podle uší) a Joker strašidlo. Dívá se ale jen na vybrané scény, hlavně útok na kolonu Harvey Denta ;)

:D šikovnej. Já ten nick používám už skoro pět let, takže ho z Batmana naštestí nemám (kdyby mě někdo chtěl obvini z nedostatku origiality) :D
Lachtan

Příspěvek od Lachtan »

Martin píše:To jo ;) Pozná to ale dokonale. Když v autě pustím soundtrack (Like a dog chasing car) tak řekne "Jééé, písničta o čertovi!"
Tak to je vazne mazec :)) A zrovna Dark Knight ma vazne dobry soundtrack.
Odpovědět