martin
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: martin
Zadr statečný počin, byť si nedovedu představit jak si čajovna vydělá i na lidi kolem, tak ti budu držet palce aby absintové doupě ty peníze vydělalo......... 
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Vítej, to vyprávění o popíjení st.antoine na Balkáně vypadá na super zážitek!
- martin1.resl
- Zelenáč
- Oblíbený absinthe: Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem se nevyjádřil dost přesně. Je to v podstatě tak jak říkal dworzaa. Vyhradil jsem část podniku, kde byl čajový krámek pro absinthe, čaje a nádobí jsem samozřejmě doslova nevyhodil do koše, ale přendal je na jiné místo. Čajovna má 160 metrů čtverečních, takže udělat z toho komplet absinthové doupě by bylo dost drsné. Navíc děláme ten čaj fakt dobře a tři roky vychováváme zákazníky. Asi jako kdyby jste se vy snažili převychovat lidi co pijou modrej fake, neředěnej a zapalujou ho. S čajem to je podobné, ve většině podniků v ČR se dělá otřesně. Investoval jsem několik set tisíc do čajovýho nábytku a profi nádobí. Mám hodně širokej sortiment.Takže rozhodně nehodlám přestat s čajem, jen se mi trochu mění názor na to co je akceptovatelné dělat paralelně. Třeba alkohol v čajovně byl do teďka tabu (když pomineme podniky nejnižší třídy). Až přišel jeden inovátor a udělal koncepčně geniální čajové podniky s alkoholem. S tímhle kontroverzním človíčkem dost kamarádím a musím říct že rapidně změnil můj pohled na věc. Jde v podstatě o to dělat zajímavé a neotřelé věci a užít si to, jako když člověk maluje obraz. My chápem provozování podniku jako tvorbu. neříkám, že si za svůj "obraz" rádi nenecháme zaplatit. Z něčeho se žít musí. Myslím že z absinthového hlediska to je dobré v tom, že je tady velký výběr a nepodává se (až na vyjímky typu saké) jiný alkohol. Uzavřel bych to tím, že to chce opravdu vidět na živo.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě tady a moc se těším, až mě zkouškové vyplivne z Brna, Budějovice mám jen hodinku cesty od domova jinak. Takže se těším na svou první tamní sklenku. 
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
To ako v Cechach vznikaju lokacie s absitnhom je hotovy zazrak, samozrejme to prajem, ziadna zavist v tom nieje, a verim ze sa tam nejake stretko uskutocni.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Dovol abych tě přivítal a smekl. Ve mě se to teď pořádně pere Absinthe by se mi v čajovně taky nelíbil. Řešení je vskutku razantní, ale vzhledem k tomu že předpokládám absenci takového zařízení v Budějovicích, tak bych řekl že i velmi záslužné 
Ať se tobě i tvému baru daří
Ať se tobě i tvému baru daří
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Hmm pán má odvahu a to se cení
..Tahat do(nebo na místo)čajovny alkohol určitě není žádná prdel a chce to skoro tolik kuráže jako svědčit proti mafii
..Takže-držím palce a snad ti ta ideologie absinthe baru bude šlapat i finančně
Na uvítanou dostaneš malý ale roztomilý houpavý gifík

Na uvítanou dostaneš malý ale roztomilý houpavý gifík

Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Martine! Máš naprosto úžasné zážitky z cesty. Mám rád čaje, mám rád absinth. Určitě se přijedu někdy podívat na výsledek