Fontánky
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fontánky
Well done!
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Dwarf: Velmi pěkné, asi se do toho časem pustím, jelikož moje fontánka je z nohy sundavací, nožičky budu moci měnit dle nálady.
Zítra mi přijde plech(pošťák asi dostane kýlu
), takže to konečně dodělám...
Zítra mi přijde plech(pošťák asi dostane kýlu
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- tombik
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam nove zjisteni. Jakmile ma vicko kudy nasavat vzduch tak proste netesni. Takze musim pristoupit k dire do skla. Takze me ceka naohybani nohy vic do siroka aby na to sla lahev postavit a pote vrtani a nasroubovani tech kohoutku tak jak jsou dospodu misto do vicka... 
- tombik
- Kontaktovat uživatele:
A mam dalsi problem, obracene sklenice v noze prokluzuje takze ji budu muset udelat z nove trubky a vyssi....
Sakra, to uz by me skoro stejne draho vysla ta fontana od detesku...
- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
Snad Tě to neodradí....tombik píše:A mam dalsi problem, obracene sklenice v noze prokluzuje takze ji budu muset udelat z nove trubky a vyssi....
A já to dneska dodělal
No a tady pár foteček, v dohledné době pak budou fotky a snad i video z ostrého provozu.

- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Parádní práce Jendo, jsi šikula.
- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
Díky, nebýt fóra, tak by to nevznikloMartin píše:Parádní práce Jendo, jsi šikula.
- tombik
- Kontaktovat uživatele:
Jenda: Nadhera, blednu zavisti. Opravdu prekrasna, gratuluji 
No tak ja take dnes dokoncil, ale od SteamPunku jsem se posunul k postapokaliptickemu designu na zpusob Falloutu. Při vrtání dna totiž došlo k naprasknutí láhve, tekže ta musela být utěsněna silikonem-takže do ní byl vlepen i závit na který bylo našroubováno Tčko s kohoutky.
Spolu s dnem vymazaným silikonem jsem se tedy rozhodl ponechat drátek zelený. Stojan se nakonec podařilo naohýbat tak že nebylo třeba dokupovat měď-zbyla jesště jedna trubka tak z ní zkusím asi udělat lžičku místo té od Staroplzeňáků.
Inu na výsledek pohlédněte. Video z použití si asi odpustím, ale funguje jak má.
Jinak jestli se někdy naskytně v nějakém bazaru hezká váza a nějaká vhodná nádrž tak jen přemístím Tčko s kohoutky na jiné provedení fontány
Fotky:

No tak ja take dnes dokoncil, ale od SteamPunku jsem se posunul k postapokaliptickemu designu na zpusob Falloutu. Při vrtání dna totiž došlo k naprasknutí láhve, tekže ta musela být utěsněna silikonem-takže do ní byl vlepen i závit na který bylo našroubováno Tčko s kohoutky.
Spolu s dnem vymazaným silikonem jsem se tedy rozhodl ponechat drátek zelený. Stojan se nakonec podařilo naohýbat tak že nebylo třeba dokupovat měď-zbyla jesště jedna trubka tak z ní zkusím asi udělat lžičku místo té od Staroplzeňáků.
Inu na výsledek pohlédněte. Video z použití si asi odpustím, ale funguje jak má.
Jinak jestli se někdy naskytně v nějakém bazaru hezká váza a nějaká vhodná nádrž tak jen přemístím Tčko s kohoutky na jiné provedení fontány
Fotky:

- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
Tombik: Vždyť i ta tvoje fontánka je jedinečný originál. Jediné co se mi nelíbí, je ten silikon... Jde mi o zdravotní a chuťovou nezávadnost. Bych vyvrtal novou flašku.
Habu: Pokud se našima výtvorama někde pochlubíš, tak sem prosím hoď odkaz. Dík
Habu: Pokud se našima výtvorama někde pochlubíš, tak sem prosím hoď odkaz. Dík