Teď už ale příjemnější věci. Vrátil jsem se z pořádných nákupů, ze kterých jsem mimo Clandestine přivezl spoustu blbůstek a dalších absintů
Nové zboží!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Nové zboží!
Jako první ze všeho se musím omluvit za celodenní nefunkčnost fóra. Hostingu spadl sql server a vzal sebou i jednu tabulku, bez které fórum nejede. Tou dobou jsem byl ale na cestách a mimo mě není nikdo, kdo by db opravil 
Teď už ale příjemnější věci. Vrátil jsem se z pořádných nákupů, ze kterých jsem mimo Clandestine přivezl spoustu blbůstek a dalších absintů
Zatím sem dám pár fotek, které jsem telefonem nafotil když jsem to skládal (není to všechno), podrobněji se rozepíšu později. Přeci jen mám za sebou skoro 1000km na jeden zátah. Takže sledujte tento thread 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové zboží!
BOMBA!!!!
To se bude lehko utrácet
Objeví se to v dohledné době na lepší náladě???
To se bude lehko utrácet
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že jo, zítra to roztřídím, nafotím a šupnu na náladu. Stay tuned!
- tombik
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Luxus, ne ze bych upoustel od rozklepani vlastni lzicky ale koupi nektere z techto asi neodolam. A mozna si objednam i nejakou zahranicni lahvinku 
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
A ty úžasné lahvinky budou do prodeje celé, nebo na vzorky?
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Z většiny lahví udělám vzorky a podle toho jak nám to bude chutnat je zahrnu i do sortimentu. Ale třeba výborný Duplais Verte 72% či Eichelberger Limitéé 68% nabídnu jako láhev stylem kdo dřív přijde, ten dřív mele
Nejdražší mezi nimi je výborný Roquette 1797 od samotného Davida Nathan-Meistera.
No, mám tam i super raritku v podobě Jade PF 1901. Pravděpodobně nejlepší absinthe vyrobený po banu, zároveň slouží jako takový benchmark pro testy ostatních absintů, ale ten nerozleju. Sám mám málo
Nevyrábí se už roky a Peter má ve svém archivu jen 4 láhve. Tedy už jen 3.
edit: pro fanoušky Marilyna Mansona jsem v rychlosti nasadil Mansinthe
No, mám tam i super raritku v podobě Jade PF 1901. Pravděpodobně nejlepší absinthe vyrobený po banu, zároveň slouží jako takový benchmark pro testy ostatních absintů, ale ten nerozleju. Sám mám málo
edit: pro fanoušky Marilyna Mansona jsem v rychlosti nasadil Mansinthe
-
racik
pěkná zásoba 
Eichelberger Limitéé 68% i Roquette 1797 mohu jen doporučit, oba perfektní s poměrně dost výraznou chutí. Zrovna včera jsem si je porovnával ještě s Duplais Balance (taky povedený výrobek)
Navíc Eichelberger je v celku rozumné cenové relaci, navíc pro mě z toho, co zatím znám, je to asi favorit.
Eichelberger Limitéé 68% i Roquette 1797 mohu jen doporučit, oba perfektní s poměrně dost výraznou chutí. Zrovna včera jsem si je porovnával ještě s Duplais Balance (taky povedený výrobek)
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Na náladu jsem přidal podle mě nejkrásnější a nejzásadnější absintové fontány vůbec. Dokonalé repliky původní fontány z belle epoque, kompletně ruční práce. Díky příznivému kurzu za euro v době mého nákupu i výhodná cena!
Absintová fontána Antique
Absintová fontána Antique Mini
Absintová fontána Antique
Absintová fontána Antique Mini
- tombik
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo martine to snad neni mozny. Nebyt te stavby toho meho desu tak bych mohl mozna v srpnu maminku ukecat na tu malou k narozeninam. To jsi nemohl rict ze mas v planu dovezt fontanku? 
Takhle me urcite rodinka posle k sipku
Takhle me urcite rodinka posle k sipku