Fontánky
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fontánky
Taky mi ten silikon vadi, nova flaska je v planu, jenze slecna co mi to vrtala odjela. Musim si koupit novou lahev vhodnych rozmeru (tak peknou uz doma nemam) a nechat ji vyvrtat u nekoho jineho...A taky sehnat delsi sroub protoze ten co mam je na dno prilis kratky a jinak nez vlepenim pridelat nesel. Pri snaze o pritazeni sroubem prave flaska praskla...
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně sepsáno, jsem zvědav co na to naši západní kolegové...Habu píše:Tak zde jsem se pochlubil Vašimi výtvory.
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- tombik
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vskutku hezky
No, jeste ze jsi tam nevypravel o mem silikonovem tesneni. Ale mozna u nej chvili zustanu. Zkusil jsem si popijet vodu a zadne chutove, pachove ci jine zmeny jsem nezaznamenal
Pry by po vytvrdnuti mel byt tento silikon vuci vode uplne inertni. Aby se nejak narusil jeho povrch a dostalo se z nej neco tak by bylo treba pridat nejake organicke rozpoustedlo...
Abych nekecal pri prvnim pokusu jsem zazil absolutne prisernou pachut, ale pak mi doslo ze jsem uhlazoval povrch silikonu pomoci mydlove vody
Takze nekolikanasobny vyplach lahve problem vyresil. Nechal jsem ji vyschnout a dovytvrdnout do druheho dne a funguje absolutne perfektne.
Take me inspirovala se zase zajimat o Fallout tak premyslim o nejake postapokalypticke vyzdobe. A zitra zkusim vyklepat z te zbyle trubky lzicku....nejake rady Jendo??
No, jeste ze jsi tam nevypravel o mem silikonovem tesneni. Ale mozna u nej chvili zustanu. Zkusil jsem si popijet vodu a zadne chutove, pachove ci jine zmeny jsem nezaznamenal
Abych nekecal pri prvnim pokusu jsem zazil absolutne prisernou pachut, ale pak mi doslo ze jsem uhlazoval povrch silikonu pomoci mydlove vody
Take me inspirovala se zase zajimat o Fallout tak premyslim o nejake postapokalypticke vyzdobe. A zitra zkusim vyklepat z te zbyle trubky lzicku....nejake rady Jendo??
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Myslim si, že z trubky to nepůjde. Na to by byl lepší plech či trubku rozříznout na půl a rozklepat. Jinak pokud to uděláš z mědi, tak bych to nechal pochromovat, ohledně chromu, či materiálu (třeba nerez by byl lepší) po PM...tombik píše:....nejake rady Jendo??
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Blahozelam! Vyzera to uplne funkcne, takze prajem prijemne chvile pri kvapkach zmiesavajucich sa s opojnou hladinou carovneho absinthe 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- PytelBrambor
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Libertine
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, kamarád je chemik. Tudíž dostal nápad, že není třeba kupovat nějakou fontánku a vezme si něco z laboratoře (samozřejmě nepoužité
).
A takhle to vypadá (stojánek je prozatímní):

A takhle to vypadá (stojánek je prozatímní):
,,Svět stál a stojí na práci, ne na náladě, svět udržuje se jen prací, a to prací drobnou, prací stálou."
T.G. Masaryk
T.G. Masaryk
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Každý si radí jak může
Na stole to sice moc krásy neudělá, ale účel to splní