mé jméno je Zdeněk ale na internetových diskusích používám avatara Duncan ( podle mého oblíbeného seriálového hrdiny) nebo Sigur ( podle oblíbeného mytologického hrdiny) je mi 31 let a pracuji zatím jako učitel na jedné střední škole. K absintu jsem se dostal nedávno po impulzivním nákupu na jednom zahraničním webu http://en.emilepernot.fr/ ( podobně jsem experimentoval i se single malt whisky) a začal se o něj více zajímat - před několika dny jsem objevil značku Absinthe St. Antoine, kterou jsem hned objednal na ochutnání i s nějakými maličkostmi - díky Lepšínáladě jsem našel i toto forum a velice se mi zalíbily střízlivé diskuse o tomto alkoholickém nápoji
Duncan
- Duncan
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Berthe de Joux
- Kontaktovat uživatele:
Duncan
Zdravím všechny,
mé jméno je Zdeněk ale na internetových diskusích používám avatara Duncan ( podle mého oblíbeného seriálového hrdiny) nebo Sigur ( podle oblíbeného mytologického hrdiny) je mi 31 let a pracuji zatím jako učitel na jedné střední škole. K absintu jsem se dostal nedávno po impulzivním nákupu na jednom zahraničním webu http://en.emilepernot.fr/ ( podobně jsem experimentoval i se single malt whisky) a začal se o něj více zajímat - před několika dny jsem objevil značku Absinthe St. Antoine, kterou jsem hned objednal na ochutnání i s nějakými maličkostmi - díky Lepšínáladě jsem našel i toto forum a velice se mi zalíbily střízlivé diskuse o tomto alkoholickém nápoji
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Duncan
Vitej!
Tak myslim, ze tady mame prvniho ucitele.
A muzu se zeptat jake predmety ucis?
Tak myslim, ze tady mame prvniho ucitele.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Vítej,
St. Antoine je pro dobrá volba. Věřím, že ti naše forum přinese spoustu užitečných informací.
St. Antoine je pro dobrá volba. Věřím, že ti naše forum přinese spoustu užitečných informací.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Duncan
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
jako zahradník učím odborné předměty typu sadovnictví, základy sadovnického kreslení a pod.Blackhawk píše:Vitej!
Tak myslim, ze tady mame prvniho ucitele.![]()
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak v tom se nevyznam
Ale zajimave.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Vítej!
Máme asi podobnou školu. U mě to byla MZLU a na Ovocnictví jsme měli Doc. Kršku.
Máme asi podobnou školu. U mě to byla MZLU a na Ovocnictví jsme měli Doc. Kršku.
- Duncan
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ČZU v Praze a na Ovocnictví byl Doc.Sus - machr, který přestřihl nůžkami větev, na kterou si ostatni už brali pilkuMartin píše:Vítej!
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Zdendo!
Výborně! Máme zde učitele, absinthová osvěta se dostává do škol!
Výborně! Máme zde učitele, absinthová osvěta se dostává do škol!
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Za měsíc mi začíná praxe na základce, tak to můžu vzít pěkně z gruntuHabu píše:Výborně! Máme zde učitele, absinthová osvěta se dostává do škol!
Jinak samozřejmě Duncane, zdravím
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a přidávám se k uvítání. Vítej!
Vždy jsem obdivoval učitele za jejich trpělivost. Tak ať se praxe vydaří.
Vždy jsem obdivoval učitele za jejich trpělivost. Tak ať se praxe vydaří.