L'Ancienne

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Night_Sun
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Re: L'Ancienne

Příspěvek od Night_Sun »

Tak jsem zavítal na poštu. Balík kupodivu celý. Martine parádní balící péče se musí opravdu vyzdvihnout! 8-) Jinak jsem ty dvě víly postavil na stůl a chvíli se kochal. Je v nich něco vážně kouzelného až skoro tajuplného. Mají svůj vlastní živý styl. Děkuji ;)
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Takže láhev mi dnes přišla nerozbitá 8-) ale vlivem já nevím čeho se z flašky naprosto vydrolil ten vosk :? ...Martine je to normální pečetní vosk?A je na něm třeba něco vyražené?..pač jesli je to obyč pečeťák bez nějákého spešl vtlaku, tak jsem asi schopný dát si to tu do původního stavu...

Jinak teda jestli je pravda co mi tu stránka hlásí tak- všechno nejlepší k narozeninám Martine ;)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Kruciš, vydrolil se ještě někomu ten vosk? Jinak je to klasický pečetní vosk bez žádného vtlačeného symbolu.
goxx
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goxx »

sakra, taky mám s tím ancienem problémy, asi to budu reklamovat, už mám půl láhve pryč. :lol: :lol: :lol:
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

;) Dneska jsem ho taky popíjel a ještě budu!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Ummagumma se mi ještě neozval, co se vzorku týče... za chvíli nalévám další sklenku a pak už bude zbývat jen ten poslední vzorek! :twisted:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

...a to bys to mozna mohl pustit do obehu pro dalsi zajemnce, kdyz nejevi zajem, ne? :twisted:
Omnia mea mecum porto.
Absinther
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Jo jinak Habu-vzorek došel v pořádku=díky...

Zatím mám za sebou první seznamovací skleničku a musím říct,že to je fakt něco úplně jiného..dobré půl sklenky jsem si na to musel zvykat ale čím jsem byl dál tím mi byla ta chuť sympatičtější.....Zatím jsem ale popíjel bez cukříku-na který jsem dost zvyklý-takže věřím, že druhá sklenka-už s cukrem-mě definitivně pohltí :D
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsonnyk5 »

L'A, archivní Antoník i vzorky jsou doma a všechno v celku, jen tentokrát mě pošta pěkně dožrala. Balík totiž nepředali osobně a nechali ho stát před domem - o tom jsem teda ještě neslyšel. Já myslel, že to snad musím při převzetí podepsat?
Tohle je fakt něco, v balíku byly obě dvě výše zmíněné krasavice a maj víc štěstí než rozumu, že se jim nic nestalo. :evil:
Absinther
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Před domem? :shock: :shock: no to čumím jak puk :?
Odpovědět