Skleničky
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skleničky
Asi před 4 lety jsem si do Detesku zajel pro sklenici Mentha. Dole na recepci mi ji dala po předchozí domluvě nějaká sekretářka a bez papíru si řekla asi 250 kč. Hezky to šlo dolů..
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Teď koukám, že dole je ještě napsáno "K cenám bude připočtana DPH.", takže ceny budou ještě o něco navýšeny. Ale stejně... asi se nebudu hnát hned, chvíli budu škudlit ale pak si koupím nějakou aspoň kolem tisícovky, ať to stojí za to. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Teda tak to prosím dej vědět až se bude chystat objednávka čekal jsem to dražší takže to je ok, ale klidně to počká po příští vejplatě 
- Duncan
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Berthe de Joux
- Kontaktovat uživatele:
tak do toho bych taky šel - sice jsem si chtěl pořídit houpačku ale fontánka je FONTÁNKA
PS: teď jsem si kupoval novou hlaveň do a5 na paintball a docela zamrzí, že jsem za tu cenu mohl mít fontánky tři
PS: teď jsem si kupoval novou hlaveň do a5 na paintball a docela zamrzí, že jsem za tu cenu mohl mít fontánky tři
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Hergott, kdo to sem zase dal?! Já si nechtěl nic kupovat 
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
A kruci
Dan -> Já o tom nic nevím
U fontánek jsou plastové kohoutky! Dobře se s nimi pracuje. Jak na nich ten stříbrný či zlatý lak vydrží nevím
Jo a v řadě Greenline je taková malá zajímavost. Na světle to má lehce zelenou barvu a v šeru modrou. Fotoaparát stále KO a z mobilu to uploadnu dneska navečer.
Co nemají skladem či na prodejně je obtěžkáno určitou čekací dobou. Jinak kdo má zájem teda ať mi pošle PM. Budu tam v pátek a v sobotu. Do pátku kolem 14:00 hod budu ještě na internetu. Zas tam pojedu asi tak za 2-3 měsíce. Všechny věci co nebudou skladem objednám a obratem dodám. Až se vrátím domů - neděle, dám vědět kdo co má či bude mít a v jaké časové relaci. Placení bude až při předání - zbylo mi ještě něco z výplaty
Jen prosím ať to není za desítky tisíc - nejsem banka 
Dan -> Já o tom nic nevím
U fontánek jsou plastové kohoutky! Dobře se s nimi pracuje. Jak na nich ten stříbrný či zlatý lak vydrží nevím
Co nemají skladem či na prodejně je obtěžkáno určitou čekací dobou. Jinak kdo má zájem teda ať mi pošle PM. Budu tam v pátek a v sobotu. Do pátku kolem 14:00 hod budu ještě na internetu. Zas tam pojedu asi tak za 2-3 měsíce. Všechny věci co nebudou skladem objednám a obratem dodám. Až se vrátím domů - neděle, dám vědět kdo co má či bude mít a v jaké časové relaci. Placení bude až při předání - zbylo mi ještě něco z výplaty
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Huh...ty ceny mi vyrazily dech! Určitě pořídím fontánku!!!
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý vtip
Ne to ne. Taky doufám, že zas tolik toho nebude.