Když se okukovatel rozhodne stát se členem fóra

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Leewen

Když se okukovatel rozhodne stát se členem fóra

Příspěvek od Leewen »

Zdravím všechny, kteří se stejně jako já nechali zlákat chutí onoho božského nápoje a již okupují toto fórum. Přicházím mezi vás poněkud v rozpacích, po zjištění kolik mnou dosud nepoznaných absinthů existuje a kolik mezer ve vědomostech mám. Druhým důvodem mých rozpaků je fakt, že jsem mezi vámi ještě neobjevila ženu.
Abych se trochu představila - pokud zrovna nepředstírám studium, nacházím se pravděpodobně v parku, čajovně, nebo jinde, kde se dá alespoň trochu odpočinout, pokud mne zrovna chytí tvůrčí záchvat, tvořím cosi, co někteří označují za obraz nebo dokonce za umění. Nechala jsem se také zlákal kulečníkem, šipkami, bowlingem a jinými pseudosporty.

Nenapadá mě co víc o sobě říct, proto budu jen doufat ve vstřícné přijetí :)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Když se okukovatel rozhodne stát se členem fóra

Příspěvek od Martin »

Vítej Leewen. Jsem rád, že tě okukování přestalo bavit a že ses rozhodla zapojit.

Ženy tu máme, viz. například předchozí hutná diskuze u Ithi. Ale vás není nikdy málo a vždy budete vroucně přijaty ;)
Leewen

Příspěvek od Leewen »

Skvěle, to jsem přehlédla..:) Tak mám radost že tu nejsem sama.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Vitej mezi nami a nezoufej, mezery urcite brzo doplnis. Od toho taky tohle forum je :)
Omnia mea mecum porto.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Vitaj, vitaj, z tvojho predstavenia mám chápať, že maľuješ? ak áno tak som zvedavý na nejake to dielko ;)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Slyším -a, fakt slyším -a? Ano, opět slyším -a. Nějak se s Vámi roztrhl pytel. Aber, das ist super...

Ne, těch ženských protějšků tu zas tak málo není. Rozhodně vím (i s Tebou) o čtyřech (bara, Ithi a Mirrique = 1. oficiální žena fóra, potvrzena účastí na 1. oficiálním brněnském srazu). A vzhledem k tomu, že tu není víc jak 20-30 skutečně (male) aktivních členů (pod tím si představuji členy, kteří píší a zároveň se občas objeví na srazu), není to zrovna tak malé procento, jak by člověk čekal u fóra, které se zabývá chlastem.

Mimochodem, co se týče umění, konkrétně (u mě) kresby, do tohoto okruhu zapadám také... leč lenost a averze vůči barvám způsobila své a moc plodný nejsem (jako v ostatních uměnovědných disciplínách, jsem spíše kritikem-teoretikem, než-li praktikem), nicméně partii kulečníku (vážně dobrý nápad!) v rámci nejbližšího srazu (chlapi, kde v Praze/Brně/Budějovicích je absint bar a zároveň kulečník?) bych určitě nebyl proti. Mám pro tenhle sport docela slabost, byť koule a myšlenka obyčejně jdou svými (a zásadně rozdílnými) cestami.

Každopádně vítej, já jdu dál hereticky upíjet z načnuté flašky bílého vína a pouze přeji, aby následující .gif absintherův, nebyl příliš odstrašující. (Všichni víme, jak děsivý byl ten poslední. :-D)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

V Budejcich ma kamarad kulecnikovou hernu 15 minut pesky od cajovny :twisted:
Omnia mea mecum porto.
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

Vítej mezi námi.

Tombik bude mít radost ;)
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Další? no sapr...čím víc tím líp aspoň je tu šance,že se aspoň jedna uchytí :D

Tak teda vítej Leewen a neboj se projevovat-tady je to samý rozumný člověk a nikdo tě neukousne....
Obrázek

:lol:
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Zdravim!

Absinther chtel ukazat, jak to vypada u neho doma. :D
Odpovědět