začátečnice

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Sudlice
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

začátečnice

Příspěvek od Sudlice »

Co absinthu se týče, jsem úplný začátečník. V podstatě jsem ho poměrně donedávna znala jen z vyprávění, kdy kmarádi občas vzpomínají, jak si za puberťáckých časů dali cestou z knajpy absinta na doražení.
Před pár měsíci jsem narazila na stránky absinthe-cz.com a tam zjistila, že všeno to, co se rozlévá po hospodách a dá se sehnat v každé lepší vietnamské večerce, absinth není a tak jsem se rozhodla vyzkoušet ten pravý.
V pondělí jsem se zaslavila v Jilské a pořídila decovku St. Antoine jen tak na seznámení a musím se přiznat, že to byla láska na první lok :D
Krom toho, že se takhle ledasčím nechávám fascinovat, se zabývám stavební historií a psaním poezie, i když mou největší posedlostí je fotografování - převažuje digitál, ale v poslední době se tak trochu vracím i k analogu.
Spo.On
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Re: začátečnice

Příspěvek od Spo.On »

Už třetí něžné pohlavý v řadě... o tom se nám ani nesnilo... :shock:
Nuže, dovol abych tě jako první přivítal zde, v absinthovém ráji... snad se ti tu bude líbit...
// mimochodem prohlídl jsem si tvé fotky a některé jsou opravdu nádherné...
Sudlice
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

Díky moc za uvítání (:
hm, třetí v řadě, to je ale náhoda :D všimla jsem si, že tu moc holek nefunguje.... ale to je prostě asi tím, že je to fórum o chlastu. :lol:
Taky moc děkuju za chválu fotek - vědomí, že se moje tvorba líbí, potěší vždycky. (:
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

No nestačím zírat, další přírůstek z ženských řad.
Vítej!
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Sudlice
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

asi dobrá konstelace hvězd :D
díky za přivítání
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Houby po dešti jsou proti vám nic, s Vámi se tu teď roztrhl pytel a to je jen dobře! :)

Vítej u nás, rozšiřuj si obzory, čti, piš, hlavně pij a rádi tě uvidíme na některém z budoucích srazů.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

nj slunko vylezlo-tak asi rostou :lol:

Holky vy mi teda dáváte..Najít houpavý gifík pro pány není problém ale najít hezky houpavá a svůdná mužská těla pro dámy(?)to už je oříšek...ale pokud vás nebude dalších 10 tak bych to mohl zvládnout 8-)
Tak tedy vítej Sudlice a tady máš=je to od srdce :lol:
Obrázek
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Vaultboy
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Taky tě tady vítám. Možná budu považován za mírného blázna, ale tohle začíná trochu zapáchat. :-D Skoro bych na toto téma vymyslel nějakou konspirační teorii o nějaké velké vzpouře vůči nám. Nenápadně se mezi nás vetřou v menším počtu a zničí nás zevnitř. Ale pryč s konspiracemi. Nejsem uplně na hlavu, jen mírně podezřívavej. Nicméně moc svůdnej gifík to ses natáčel sám? Já jenom, že na tom minulým u Ithy byl jeden štramák náramně podobnej tomuto svůdníkovi. A co se večírků týče doufám že jen kvůli holkám si najednou nezačnete hrát na super vychovanou společnost. Každopádně ať se ti mezi námi líbí a nezlob. :lol:
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Nazdar Sudlice,

fajn nick. ;)

Kéž bychom mohli účastníky budoucích srazů varovat před opilostí do němoty slovy: "Dej si bacha, nebo na tebe přijde sudlice! :twisted:

Absinther opět nezklamal... ještě teď mi tečou slzy smíchu.

Tombik dostane psotník až zjistí, že řady něžného pohlaví povážlivě stouply. :lol:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Spo.On píše:něžné pohlavý
Sorry, ale tohle vypada fakt nechutne :D
Absinther píše:Obrázek
Kurna kluku...ty me tema gifama pro holky jednou voddelas :lol:
Vaultboy píše: Nenápadně se mezi nás vetřou v menším počtu a zničí nás zevnitř. Ale pryč s konspiracemi. Nejsem uplně na hlavu, jen mírně podezřívavej.
neco jako sdruzeni svobodnych matek proti absinthu? :D

Kazdopadne mezi nami vitej, bav se, ochutnavej, poznavej a snad se nekdy uvidime na nejakym srazu... :)
Jen nechapu, proc si kluci zacinaj pohravat s myslenkou, ze bysme se meli krotit..ja myslim, ze prave naopak... :twisted:
Omnia mea mecum porto.
Odpovědět