vaseks0001
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
vaseks0001
Ahojte lidi,
Mé jméno je Vašek a jsem z Ostravy. Právě studuji Elektrotechnickou průmku ve Frenštátě pod Radhoštěm obor Elektrotechnika. Mé zájmy a koníčky jsou elektronika, pc, auta, motorky, holky, a samozřejmě popíjení Absinthu:-)
Ohledně Absinthu jsem úplný nováček:-) První skleničku Absinthu (St.Antoine) jsem měl tak před měsícem a okamžitě jsem se zamiloval:-D. Je to první alkoholicky nápoj co mi opravdu chutná. Na Absinth mě dovedl film Drákula:-) Momentálně studuji vše ohledně Absinthu a šetřím na dalšá flašku tohodle chutného nápoje.
Mé jméno je Vašek a jsem z Ostravy. Právě studuji Elektrotechnickou průmku ve Frenštátě pod Radhoštěm obor Elektrotechnika. Mé zájmy a koníčky jsou elektronika, pc, auta, motorky, holky, a samozřejmě popíjení Absinthu:-)
Ohledně Absinthu jsem úplný nováček:-) První skleničku Absinthu (St.Antoine) jsem měl tak před měsícem a okamžitě jsem se zamiloval:-D. Je to první alkoholicky nápoj co mi opravdu chutná. Na Absinth mě dovedl film Drákula:-) Momentálně studuji vše ohledně Absinthu a šetřím na dalšá flašku tohodle chutného nápoje.
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: vaseks0001
Jo zájmy elektrotechnika? To hádám, že seš v prváku ne? Já jen, že já taky studuju elektrotechniku a na vejšku pudu na humanitní obory
elektriku už nikdy víc nechci vidět. Každopádně tě tady vítám. Ať se ti tu líbí. 
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- vaseks0001
- Kontaktovat uživatele:
No elektrotechnika:-) O tu se zajimam da se rict od malicka:-) misto hracek vodice a ruzne el. predmety:-) Uz jsem ve 3rocniku. Jinak dekuji za privitani
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Z Draculy, jo? To jsi dobrý, já ho viděl někdy v páté třídě, pak znova na druhém stupni, určitě dvakrát během gymnázia a teprve když jsem přišel (čirou náhodou) na absinthe někdy v posledním ročníku střední, teprve tehdy jsem si zpětně musel vyhledat tu scénu, protože mi to konečně docvaklo.
Před tím jsem jen věděl, že tam pijí nějaký alkohol a vůbec mě nějak nenapadlo se pídit po tom, co to vlastně bylo.
(Mimochodem, co vlastně říkáš na Coppolova Draculu? Lepší než jiné ztvárnění, horší? Proč...?
)
Každopádně vítej a užívej si společnost naší, i zelené víly tančící ve skleničce.
Každopádně vítej a užívej si společnost naší, i zelené víly tančící ve skleničce.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Vítej Vašku.
Ostravsko je bohužel pole neorané, moc kvalitního absintu se tam najít nedá. Budeš to tam mít těžké. Ještě že jsou ty e-shopy
Ostravsko je bohužel pole neorané, moc kvalitního absintu se tam najít nedá. Budeš to tam mít těžké. Ještě že jsou ty e-shopy
- vaseks0001
- Kontaktovat uživatele:
No to je hrozne. Tak jsem se tesil ze si nekdy vecer zajdu vzdy do baru na sklenicku treba lahodneho St.Antoine . Jeste stesti ze jsou internetove obchody. Jinak dekuji za privitani .
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tak to seš na tom stejně jako já taky jsem ve třetím ročníku. Dřív se mi taky elektronika a tak docela líbila, než jsem přišel na průmku
Ale pokud tě to baví je to jen dobře. Lidi jako ty jsou potřeba obzvlášť v tomto byrokratickém státu kde máš na jeden vajgl 3 úředníky.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Dan
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Vašku! Sice nejsi ženská, ale přesto buď srdečně vítán!
(a těš se, až se objeví Absinther se svým uvítáním...)
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Vitam dalsiho Ostravaka!
Treba se nekdy dockame hospudky, kde v klidu popijem Absinthe nebo nejaky spickovy alkohol, ale zatim mi to vyhovuje tak jak to je - popijim doma
Treba se nekdy dockame hospudky, kde v klidu popijem Absinthe nebo nejaky spickovy alkohol, ale zatim mi to vyhovuje tak jak to je - popijim doma