Absinthe time Praha

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Re: Absinthe time Praha

Příspěvek od Wajt »

Tak...včera jsem tento podnik konečně navštívil. Kde začít....?
Prostředí baru je stylové, pro absintový bar velmi vhodné. Zamrzí kopa chemie ve vytríně, především lahve od macerátů všech druhů plněné nějakou podivně zelenou vodou :?
Obsluha nic moc, pomalá a nepříliš ochotná. Výběr špatný. Především česká chemie, maceráty od L'or a Bairnsfathera, pravé absinthy reprezentuje pouze St. Antoine a Toulouse Lautrec. Ceny katastrofální. Chemie začíná na 90,- za 5cl panáka, Antonín za 150,-, Toulouse za 165,- :shock:
Radši to snad vezmu bodově, jelikož o tomto místu se mi příliš psát nechce.
Mínusy.
- špatný výběr
- nehorázné ceny
- 2 fontány od L'or, fungují dobře, nicméně není v nich led a když jsem dopil drink a nalil si čistou vodu do skleničky, vypadl z fontány nějaký bordel.
- sklo - absinthe je servírován v panácích, pokud je zvolen vodní rituál donesou vám drink ve sklednici Becherovka.
- pomalá a špatná obsluha - kolegovi kupříkladu odnesla ještě nedopitý drink :shock:
- pálí se i pravé absinthy!!!! Viděl jsem hořícího Antoine a bylo mi do breku.

Plus:
.....ehmm..ehmm..
Možná příjemné prostředí a zručný kytarista, který má však svůj nástroj ozvučen nakolik nahlas, že není slyšet vlastního slova.

Do tohoto podniku nezavítam. Předražená záležitost, zcela neodpovídající nabízeným službám a dnešním trendům. Absintherie je proti tomu oáza, o Hemingwayi či Black Angels netřeba hovořit. Jen pro příklad - koktejly mají jednou tak drahé než v obou jmenovaných podnicích a můžete hádat, jaká je jejich kvalita ;)
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Wajt píše: - pálí se i pravé absinthy!!!! Viděl jsem hořícího Antoine a bylo mi do breku.
Sodoma Gomora! Chudak :(
Ithi
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithi »

Oooou..... tedy celý ten report zní děsivě, ale sklenice Becherovka a upálení svatého Antoníčka jsou hřebíky do rakve. :roll:
....
Kažopádně díky za report, až si budu chtít konečně zajít na sklenku do společnosti, vím, čemu se vyhnout veeelkým obloukem.
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Nečekal jsem, že by se to tam mohlo změnit. :roll: Byl jsem tam snad před dvěma lety a ceny jsou koukám pořád stejné. Vedení toho podniku má k absinthu daleko, jde jim čistě o zisk a filosofie pravého absinthu je vůbec nezajímá.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Jde o monstrózní turistickou atrakci. Taky tam bylo plno Rusů a Američanů. Netřeba říkat, co si dali :| Ono se není čemu divit. Absinthe Time je masivně propagován v průvodcích. Když jsem dělal v Žitné, což je nedaleko, značné množství turistů se po tomto baru vyptávalo.
Celkově mám pocit, že právě z toho tento podnik těží. Řekněte mi, kdo z Čechů by tam znovu zavítal? Počítám, že majitelé o absinthu ani nic nevědí, prostě dobrý zdroj příjmu, parazitují na mýtické pověsti pravého absinthe.
Jakékoliv srovnání s Absintherií by bylo totální urážkou Absintherie. Ano, byť tam panuje filozofie "vše co je z pelyňku, je absinth(e)", servis, přístup a snaha se zlepšovat staví podnik Pavla Vargy na zcela jiný level.
Odpovědět