Prostředí baru je stylové, pro absintový bar velmi vhodné. Zamrzí kopa chemie ve vytríně, především lahve od macerátů všech druhů plněné nějakou podivně zelenou vodou
Obsluha nic moc, pomalá a nepříliš ochotná. Výběr špatný. Především česká chemie, maceráty od L'or a Bairnsfathera, pravé absinthy reprezentuje pouze St. Antoine a Toulouse Lautrec. Ceny katastrofální. Chemie začíná na 90,- za 5cl panáka, Antonín za 150,-, Toulouse za 165,-
Radši to snad vezmu bodově, jelikož o tomto místu se mi příliš psát nechce.
Mínusy.
- špatný výběr
- nehorázné ceny
- 2 fontány od L'or, fungují dobře, nicméně není v nich led a když jsem dopil drink a nalil si čistou vodu do skleničky, vypadl z fontány nějaký bordel.
- sklo - absinthe je servírován v panácích, pokud je zvolen vodní rituál donesou vám drink ve sklednici Becherovka.
- pomalá a špatná obsluha - kolegovi kupříkladu odnesla ještě nedopitý drink
- pálí se i pravé absinthy!!!! Viděl jsem hořícího Antoine a bylo mi do breku.
Plus:
.....ehmm..ehmm..
Možná příjemné prostředí a zručný kytarista, který má však svůj nástroj ozvučen nakolik nahlas, že není slyšet vlastního slova.
Do tohoto podniku nezavítam. Předražená záležitost, zcela neodpovídající nabízeným službám a dnešním trendům. Absintherie je proti tomu oáza, o Hemingwayi či Black Angels netřeba hovořit. Jen pro příklad - koktejly mají jednou tak drahé než v obou jmenovaných podnicích a můžete hádat, jaká je jejich kvalita