vaseks0001

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Spo.On
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Re: vaseks0001

Příspěvek od Spo.On »

tombik píše: ....ithi: Tak to budeš jistě znát Sashu Grey..:)
OT: to jsi mi připoměl že jsem tuhle zahlídl nějaký zajímavý nápoj v traileru se Sashou Grey.....
http://www.youtube.com/watch?v=EXnmdaWlfuE 0:42 čtu správně? je to absinthe? :shock: No vidíte do jakých filmů se nedostane...
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Jojo, Sasha je kus a není vůůůbec tak nevinná jak vypadá. Té už běžné "P" záležitosti skoro nevěřím. :-D

A máš pravdu, je tam:
Přílohy
Sasha.jpg
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Tak jo, omlouvám se že jsem tenhle OT zatáhnul

OT: No Sasha hraje i v nějaký kapele a snaží se tlačit do normálních filmů. Má vlastní kanál na youtube, stránky na FB které spravuje a Twitter. A nebýt toho že Jí tam pořád píšou nějaký chlapi tak bych ho snad i četl :D

Jinak, trochu podobná jí je, ale sasha je prostě sasha :D Navíc má fakt proporce dle mého gusta...
Slovi
Vymývač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Když už OT, tak OT:
tombik píše:OT: No Sasha (...) a snaží se tlačit do normálních filmů.
Viděl jsem The Girlfriend Experience a místy to bylo takové nemasné, neslané, zbytečně roztahané a motivace postavy Sashi neúplně jasná, jakožto i postav okolo, ale rozhodně to bylo absolutně jiné, než by kdokoliv, cokoliv od filmu se Sashou čekal a nebylo to teda úplné fiasko, jak jsem čekal. Z filmařského hlediska to je naopak docela dobré. Navíc mě strašně bavily ty funkové bicí, které tam hrály asi minutu při tom, jak odcházela od klienta.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Tady se to koukám začíná pořádně zvrhávat. :-D ještě chvílu tímhle tempem a bojím se co tady ještě dneska uvidím. Sakra Spoone kdybys rači dělal protokoly a nečuměl na péčko :lol:
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Spo.On
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spo.On »

Však sem je taky dělal, nemůžu za to že toho ještě polovina chybý...
Vím že mi to nikdo neuvěří, ale na ten trailer sem narazil opravdu náhodou a samozřejmě mě zaujala jen ta flaša nic jiného... ;)
Slovi
Vymývač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Spo.On píše:Však sem je taky dělal, nemůžu za to že toho ještě polovina chybý...
Vím že mi to nikdo neuvěří, ale na ten trailer sem narazil opravdu náhodou a samozřejmě mě zaujala jen ta flaša nic jiného... ;)
Máš pravdu, tohle ti neuvěří nikdo! :-D
Odpovědět