Zrovna piji sklenku L'Ancienne (pokračovat budu s La Grenouille), zážitek doušek co doušek...
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Dneska píšu samé OT, ale... Hornblower je absolutně AB-SO-LU-TNÍ! Vedle Masters and Commander neznám lepší ztvárnění námořní problematiky 18. století. Jednoznačně chválím a všem co neviděli doporučuji. Marně už kolik let čekám, jestli Andrew Grieve znovu nezasedne na režisérský stolek a nenatočí další díl...
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Ke knížkám jsem se zatím nedostala, ale je fakt, že ten seriál určitě patří k tomu nejlepšímu,
co bylo pro televizi natočeno.
Přibližně před deseti lety jsem to hltala z TV a nedávno mě napadlo,
sehnat si všechny díly v originálním znění.
Ač jsem zatím žádnému dílu nedala 5 hvězd, je to parádní pokoukání.
Sudlice píše:Ač jsem zatím žádnému dílu nedala 5 hvězd, je to parádní pokoukání.
Další ČSFDofil? Nicméně jsem to taky nehodnotil maximálním hodnocením, na to bych si to přeci jen představoval mnohem lepší, ale veskrze kvalitní nadprůměr to rozhodně je.