Absintherie v Jilské
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Sakra, jak koukám na ten lístek, tak taky budu muset asi někdy zarazit. Sice se mi podnik nelíbí tak jako Hemingway, ale tam bych možná nějaký čas neměl chodit. A ceny v absintherii se zdají být i u velmi dobrých absinthů velmi příznivé. 
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem se v Absintherii po nějakém tom týdnu zastavil.
Dojem velmi, velmi pozitivní.
Ve zkratce, Absintherie neustále rozšiřuje sortiment pravých absinthů, na lístku je již rovných 30 destilátů! Ceny parádní.
Slečna za barem velmi příjemná, servis vynikající, atmosféra rovněž v poho. Dokonce jsem viděl, jak je turistům vysvětlován rozdíl mezi "distilled" a "macerate", parta postarších Britek si na to konto dala hromadně Butterfly.
Nově se nabízí degustační platíčko, kde za 280,- máte možnost srovnat St. Antoine, La Clandestine, Absinth 35 a King of Spirits. (Rovněž velmi sympatické, alespoň pro mě - ať si každý udělá obrázek sám, co chce pít).
Aktuální lístek jsem se svolením ofotil, jen mám zdůraznit, že jsou si vědomi překlepů a náprava se plánuje v nejbližších dnech.
Pro Habua: jestli si matně vzpomeneš, jak jsme se bavili na V. ČSAS, že v Absintherii mají absinthe od Alaina Reye "La Fee Vallonne", tak tam stále ještě je
Jde o ten první http://www.absinthe-rey.ch/91/English/O ... nthes.html
Dojem velmi, velmi pozitivní.
Ve zkratce, Absintherie neustále rozšiřuje sortiment pravých absinthů, na lístku je již rovných 30 destilátů! Ceny parádní.
Slečna za barem velmi příjemná, servis vynikající, atmosféra rovněž v poho. Dokonce jsem viděl, jak je turistům vysvětlován rozdíl mezi "distilled" a "macerate", parta postarších Britek si na to konto dala hromadně Butterfly.
Nově se nabízí degustační platíčko, kde za 280,- máte možnost srovnat St. Antoine, La Clandestine, Absinth 35 a King of Spirits. (Rovněž velmi sympatické, alespoň pro mě - ať si každý udělá obrázek sám, co chce pít).
Aktuální lístek jsem se svolením ofotil, jen mám zdůraznit, že jsou si vědomi překlepů a náprava se plánuje v nejbližších dnech.
Pro Habua: jestli si matně vzpomeneš, jak jsme se bavili na V. ČSAS, že v Absintherii mají absinthe od Alaina Reye "La Fee Vallonne", tak tam stále ještě je
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Třikrát víc destilátů než macerátů! Klobouk dolů.
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik to vypada opravdu velmi dobre:-) Tam si rozhodne udelam nekdy vylet na par dnu.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Co se stalo s Pavlem?
On je nemocný? Mrtvý?
Bláznivý.
On je nemocný? Mrtvý?
Bláznivý.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Tibro

Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
30 absinthů?
Nejsem si jist, jestli je na světě jiné místo, kde si může konzument vybrat z 30 pravých absinthů.
- pravý absinthe zažívá boom a L'OR se přizbůsobuje rozpínajícímu se trhu?
- L'OR plánuje výrobu pravého absintu?
Výroba a prodej macerátů s takovou marží, jakou nasadil L'OR, je ohromný byznys, na jehož rovinu se výroba a prodej pravých absinthů v dnešních dnech nemá šanci dostat. Mějte stále na paměti, že před sto lety byl absinthe ve Francii stejně levný jako víno! Kdyby se pravý absinthe dostal na dnešní cenu vína, přátelé, upil bych se k smrti.
Pokud L'OR začíná takovou propagaci pravých absinthů, tak to znamená buď že:Tibro píše:Co se stalo s Pavlem?
On je nemocný? Mrtvý?
Bláznivý.
- pravý absinthe zažívá boom a L'OR se přizbůsobuje rozpínajícímu se trhu?
- L'OR plánuje výrobu pravého absintu?
Výroba a prodej macerátů s takovou marží, jakou nasadil L'OR, je ohromný byznys, na jehož rovinu se výroba a prodej pravých absinthů v dnešních dnech nemá šanci dostat. Mějte stále na paměti, že před sto lety byl absinthe ve Francii stejně levný jako víno! Kdyby se pravý absinthe dostal na dnešní cenu vína, přátelé, upil bych se k smrti.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
no Habu nestraš
to by jsme tu začali po roce padat jako mouchy hezky jeden po druhém
Každpádně tvá dedukce má hlavu a patu
Každpádně tvá dedukce má hlavu a patu
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu mluvit za Pavla i když leccos vím
Ale snad se tu sám někdy ukáže a řekne víc.
Snad se na mě nebude zlobit když řeknu, že mají připravené své první dva destiláty a že za chvíli otevřou v Praze další absintový svatostánek.
Snad se na mě nebude zlobit když řeknu, že mají připravené své první dva destiláty a že za chvíli otevřou v Praze další absintový svatostánek.