Našel absint svého moderního vrcholu?
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Našel absint svého moderního vrcholu?
Tak to aby som zas šiel cez Bern, aby sme s Dworzom zachránili zelenú vílu
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Diskuzní fóra umírají, třeba whisky nethar je dalším příkladem.
V rámci vzdělávání se jsem dlouhou dobu vzorkoval a ochutnával všechno možný. V současný době už mám sám pro sebe docela jasno co ano a co ne a tak nějak nemusím ochutnávat další 658 rum nebo 729 whisky.
A flašek mám doma tolik, že to asi do konce života všechno nevypiju, navíc to zabírá fakt moc místa
Útěchou mi může být, že jsou to v naprosté většině velké dobroty pořízené za rozumné peníze
A pokud jde o absinth, tak ten v mém srdci a játrech zůstane asi navždy
V rámci vzdělávání se jsem dlouhou dobu vzorkoval a ochutnával všechno možný. V současný době už mám sám pro sebe docela jasno co ano a co ne a tak nějak nemusím ochutnávat další 658 rum nebo 729 whisky.
A flašek mám doma tolik, že to asi do konce života všechno nevypiju, navíc to zabírá fakt moc místa
A pokud jde o absinth, tak ten v mém srdci a játrech zůstane asi navždy
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Pojeď s náma konečně Tornado na jaře na Bowe fest(cca 2. vikend v červnu)
Aspoň jednou v životě bys to měl dát
(snad Alík nevezme BUSem ty alkoholiky z Brna) Bude to minimálně tak dobrej výlet jako Tvůj poslední Absinthe Liberec 
Mám to stejně. Taky už mám něco upito a vím co mi chutná. A to se snažím kupovat na "daily piťí"
Ale človeče nejhorší je, že ťi luxusní palírnicí začínaj umírat a už nepalej(třeba Nocif)
:/
Taky mám doma dost flašek. Třeba letošní nadílku z Bowe jsem si hodil na barovej "ponk" po příjezdu. A piju z něho dodnes, a stálé tam mám víc jak 2/3
- Což mě těší - alkoholik nejsem
V tom mě utvrzuje i moje první a poslední dovolená zárověň v Great Britany(Skotsku - spodek jsme jen přejeli)- těsně před Brexitem
Přivezl jsem si flašky za 70 litrů a nemám vypitou ani půlku
(GINu byla tak šestina, a ta je už dávno fuč)
každopádně pojeď konečně na fesťák
Zařiď si to doma
https://youtu.be/_UfsQHYbf7A?si=XADow8gDh4uPM7lu
Mám to stejně. Taky už mám něco upito a vím co mi chutná. A to se snažím kupovat na "daily piťí"
Ale človeče nejhorší je, že ťi luxusní palírnicí začínaj umírat a už nepalej(třeba Nocif)
Taky mám doma dost flašek. Třeba letošní nadílku z Bowe jsem si hodil na barovej "ponk" po příjezdu. A piju z něho dodnes, a stálé tam mám víc jak 2/3
každopádně pojeď konečně na fesťák
https://youtu.be/_UfsQHYbf7A?si=XADow8gDh4uPM7lu
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
----------------- www.darujkrev.cz --------------------