tombik píše:
....ithi: Tak to budeš jistě znát Sashu Grey..
OT: to jsi mi připoměl že jsem tuhle zahlídl nějaký zajímavý nápoj v traileru se Sashou Grey..... http://www.youtube.com/watch?v=EXnmdaWlfuE 0:42 čtu správně? je to absinthe? No vidíte do jakých filmů se nedostane...
Jojo, Sasha je kus a není vůůůbec tak nevinná jak vypadá. Té už běžné "P" záležitosti skoro nevěřím.
A máš pravdu, je tam:
Přílohy
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
OT: No Sasha hraje i v nějaký kapele a snaží se tlačit do normálních filmů. Má vlastní kanál na youtube, stránky na FB které spravuje a Twitter. A nebýt toho že Jí tam pořád píšou nějaký chlapi tak bych ho snad i četl
Jinak, trochu podobná jí je, ale sasha je prostě sasha Navíc má fakt proporce dle mého gusta...
tombik píše:OT: No Sasha (...) a snaží se tlačit do normálních filmů.
Viděl jsem The Girlfriend Experience a místy to bylo takové nemasné, neslané, zbytečně roztahané a motivace postavy Sashi neúplně jasná, jakožto i postav okolo, ale rozhodně to bylo absolutně jiné, než by kdokoliv, cokoliv od filmu se Sashou čekal a nebylo to teda úplné fiasko, jak jsem čekal. Z filmařského hlediska to je naopak docela dobré. Navíc mě strašně bavily ty funkové bicí, které tam hrály asi minutu při tom, jak odcházela od klienta.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Tady se to koukám začíná pořádně zvrhávat. ještě chvílu tímhle tempem a bojím se co tady ještě dneska uvidím. Sakra Spoone kdybys rači dělal protokoly a nečuměl na péčko
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Však sem je taky dělal, nemůžu za to že toho ještě polovina chybý...
Vím že mi to nikdo neuvěří, ale na ten trailer sem narazil opravdu náhodou a samozřejmě mě zaujala jen ta flaša nic jiného...
Spo.On píše:Však sem je taky dělal, nemůžu za to že toho ještě polovina chybý...
Vím že mi to nikdo neuvěří, ale na ten trailer sem narazil opravdu náhodou a samozřejmě mě zaujala jen ta flaša nic jiného...
Máš pravdu, tohle ti neuvěří nikdo!