Mead Base Absinthe
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Teda to byla rychlost, člověk nestačí pomalu nastartovat net a lahve jsou fuč!
Před pár minutama mi dorazila moje lahvinka a už je ubytovaná v mém archívu 
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Oh, scheiße! Tak to jsem teda taky hrubě nezvlád! Bude Mead base k sehnání v nějakým krámu za aspoň trochu rozumnou cenu?
Alespoň ochutnat můžeš u nás v Čítárně Unijazzu. Teda pokud to stihneš než ty dvě lahev vypijeme.
- Hektor
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tak ctu tak jsem udelal dobre, kdyz jsem objednal ihned po uvedeni do prodeje..cekal jsem, ze vydrzi aspon do konce mesice a jeste jednu lahev vemu, ale co uz. Tak zas pristi rok
Jinak piti je to urcite paradni, ale první šarže mi sedla vice..Kdyby nekdo mel zbytecnou lahev I. šarze tak vymenim za II. + doplatek.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Medovec je jiné kafe, zraje pomalu a chce svůj čas. Pamatujete po jaké době vyzrála první šarže? Propili jste se k ní až časem a to jsem tu první stáčel až přesně po roce. Teď se lahvovalo dřív (kvůli Němcům a Absintherii), rok bude mít letošní Mead Base až přesně 23. ledna 2013. Nikam nespěchat.
-
Adigal
- Kontaktovat uživatele:
Ok. tohle je děsivé... myslím, že teď už je ta prava chvíle na .. PANIKAA!Martin píše:To teda! Mead Base je pryč. To bylo tedy rychlé.
V německu to bude na každém rohu, tam ti flaška mead basu ukáže i cestu na letištěDan píše:Oh, scheiße! Tak to jsem teda taky hrubě nezvlád! Bude Mead base k sehnání v nějakým krámu za aspoň trochu rozumnou cenu?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Do Německa to šlo jen k absinthe.de, absinthes.com to nestihli. O nic nejde, zase napálím a za rok se tu zase potkáme. Větší starosti mi dělá St. Antoine, příští týden stáčíme poslední várku litrů a k dalšímu pálení se dostanu až v únoru. To budou zatraceně dlouhé tři měsíce 
-
Adigal
- Kontaktovat uživatele:
ehm, zásoby Antoníčka jsou taky nahnuté?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
O tom nechci ani spekulovat a ani panikařit. Zatím je dost. Ale upřímně, když jsem dnes viděl zásoby a spočítal, jakým tempem se to prodává, tak jsem byl trochu vystresovaný. Trochu moc.
- Myria
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
O tom ale není bezpečné se zmiňovat...teď to ze strachu, že nebude, vykoupíme desetkrát takovou rychlostí 
I'm just a figment of my own imagination
I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.
I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.