přemýšlel jsem, jestli to jsem vůbec házet, ale tak už...Je to teda spíše pro pražský. Máme v distribuci novej japonskej film a k tomu děláme 16/2 od 18:30 u nás v kinečku degustaci japonských whisky s Kryštofem Hordinou, kterej v tom Džapanu a jejich palírnách byl. Všechny vzorečky jsou Nikka, páč Kryštof samozřejmě od UPB musí drtit právě ji
Whisky
Re: Whisky
Čaute,
přemýšlel jsem, jestli to jsem vůbec házet, ale tak už...Je to teda spíše pro pražský. Máme v distribuci novej japonskej film a k tomu děláme 16/2 od 18:30 u nás v kinečku degustaci japonských whisky s Kryštofem Hordinou, kterej v tom Džapanu a jejich palírnách byl. Všechny vzorečky jsou Nikka, páč Kryštof samozřejmě od UPB musí drtit právě ji
. No nicméně, za 450,- je v tom film a From the barrel, Coffey Grain, Coffey Malt, Yoichi SM, Miyagykio SM. Když si spočítáš kolik dáš v plexu za film, popcorn a Heineken, tak se dá říct, že jsem lidumil
. Samozřejmě PR jedem, že, proto tak levně
. Ideální příležitost vytáhnout partnerku do kina ( o tý degu se samozřejmě zmíníte okrajově)..
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Osvěta je správný přístupHNS píše:Čaute,
přemýšlel jsem, jestli to jsem vůbec házet, ale tak už...Je to teda spíše pro pražský. Máme v distribuci novej japonskej film a k tomu děláme 16/2 od 18:30 u nás v kinečku degustaci japonských whisky s Kryštofem Hordinou, kterej v tom Džapanu a jejich palírnách byl. Všechny vzorečky jsou Nikka, páč Kryštof samozřejmě od UPB musí drtit právě ji. No nicméně, za 450,- je v tom film a From the barrel, Coffey Grain, Coffey Malt, Yoichi SM, Miyagykio SM. Když si spočítáš kolik dáš v plexu za film, popcorn a Heineken, tak se dá říct, že jsem lidumil
. Samozřejmě PR jedem, že, proto tak levně
. Ideální příležitost vytáhnout partnerku do kina ( o tý degu se samozřejmě zmíníte okrajově)..
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm. To zní jako příjemná akce. Ale když to řeknu ženský, tak budeme muset spát v autě
Jaký už máš předběžný ohlasy na účast?
Kdyby bylo málo lidí, tak bych klidně přemýšlel o návštěvě matičky Prahy 
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
Už je prodáno 24 z kapacity 25.
Ale co sem dnes zaslechl, tak mi tady jeden můj pracující mafián a druhý nejmenovaný mafián pijou láhve, který už se nedaj sehnat nebo aspon hodně blbě, jako Lagavulin 16, This not Dubied a tak, i bez nějaké degustace
. Jsem ale rád, že to jde do bříšek, které to dokáží ocenit.
Asi hodím na bar nějaký Macallan, Tornádo, máš napito? Či někdo jiný má nějakého oblíbence? Samozřejmě nějaké základní láhve, které se dají dobře sehnat. Ptám se, než začnu přechutnávat, co tam nakonec půjde, víc jazýčků je vždy lepčí, pro fundovaný výběr pro masy,že
Nethar jsem prolezl taky:)
Asi hodím na bar nějaký Macallan, Tornádo, máš napito? Či někdo jiný má nějakého oblíbence? Samozřejmě nějaké základní láhve, které se dají dobře sehnat. Ptám se, než začnu přechutnávat, co tam nakonec půjde, víc jazýčků je vždy lepčí, pro fundovaný výběr pro masy,že
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Macallan, nó, jak to napsat... Je to vyhejpovaný a předraženýHNS píše:Už je prodáno 24 z kapacity 25.Ale co sem dnes zaslechl, tak mi tady jeden můj pracující mafián a druhý nejmenovaný mafián pijou láhve, který už se nedaj sehnat nebo aspon hodně blbě, jako Lagavulin 16, This not Dubied a tak, i bez nějaké degustace
. Jsem ale rád, že to jde do bříšek, které to dokáží ocenit.
![]()
Asi hodím na bar nějaký Macallan, Tornádo, máš napito? Či někdo jiný má nějakého oblíbence? Samozřejmě nějaké základní láhve, které se dají dobře sehnat. Ptám se, než začnu přechutnávat, co tam nakonec půjde, víc jazýčků je vždy lepčí, pro fundovaný výběr pro masy,žeNethar jsem prolezl taky:)
Glenmorangie je super, byla tu dlouhá léta, ale pak už se prostě moc nepila
Zejména Quinta Ruban.
Nebudu zastírat, že Macallan právě kvůli tomu hypu přemýšlím
, Letná no.
Jako rád si poslechnu i návrhy na SM z Vysočiny i Speyside. Stav je takový, že tu totiž žádného zástupce nemáme ( a že jsme jich měli požehnaně )
Ale hlavně že Japonců a Islay máme tři prdele
Já tady můžu dát vlastně cokoliv, napito toho mám dost, taky se toho tady dost protočilo, tak mám ozkoušeno, co lidi pijou a co ne, ale rád se optám, třeba někdo napíše nějaký skvělý nápad a já povím, must have, grazie
Viz. třeba Tornado, který říkal Ardbeg Uigeadail a trefil se krásně a mnoho lidí včetně mne mu může děkovat 
Nebudu zastírat, že Macallan právě kvůli tomu hypu přemýšlím
Jako rád si poslechnu i návrhy na SM z Vysočiny i Speyside. Stav je takový, že tu totiž žádného zástupce nemáme ( a že jsme jich měli požehnaně )
Já tady můžu dát vlastně cokoliv, napito toho mám dost, taky se toho tady dost protočilo, tak mám ozkoušeno, co lidi pijou a co ne, ale rád se optám, třeba někdo napíše nějaký skvělý nápad a já povím, must have, grazie
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Za mě by dávalo smysl mít na baru nějakou řadu Macallanů k vzájemnému porovnání, třeba 12 yo (Sherry vs Double Cask vs Fine Oak). Záleží, co je aktuálně sehnatelný.
Zajímavý Highland je určitě Clynelish 14.
Zajímavý Highland je určitě Clynelish 14.
Musím veřejně říct, že Tornado jako nemá vůbec blbý nápady
Clynelish 14 sem se nechtěl vopičit po Cobře, ale když to říká Tornado, tak to prostě říká Tornado
.
Dík
.
Clynelish 14 sem se nechtěl vopičit po Cobře, ale když to říká Tornado, tak to prostě říká Tornado
Dík
Tornado: Degu dopadla velice dobře, na začátku března děláme opáčko 
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Nezbývá než pogratulovat k dobře odvedené práciHNS píše:Tornado: Degu dopadla velice dobře, na začátku března děláme opáčko