Mead Base Absinthe

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Re: Mead Base Absinthe

Příspěvek od Wajt »

Mě těší, že se najde dost lidí, kteří dokážou ocenit poctivou práci.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Tak jsem se sem po pár dnech dostal a už je pryč? Kdyby se někde našla ještě jedna lahev, byl bych za ní zauzlovaný. Martine, Tys už asi pustil i ty záložní, což? Chystám se zrovna na objednávku na náladě v nejbližších dnech...
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sid78 »

:( koukám že kdo pozdě chodí nebo raději kdo chodi do práce tak nemá :(
Nezbývá nic než našetřit na 1. šarži :(
Myria
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myria »

sid78 píše::( koukám že kdo pozdě chodí nebo raději kdo chodi do práce tak nemá :(
Ona je ještě někde k dostání. Hledala jsem už několik měsíců předtím, než bylo ohlášeno, že vůbec bude 2. šarže. Předpokládám, že už je k dostání jedině od někoho ze současných majitelů... Jen tak ze zvědavosti...na co by taková hračka zhruba přišla?
Druhou sice mám a rozhodně si nemohu stěžovat, snad jen na nekonečný boj mezi snahou udržet ji při životě co nejdéle a nutkání z ní stále odlévat. Ale první, to je takový symbol... :)
I'm just a figment of my own imagination

I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Myria píše:
sid78 píše::( koukám že kdo pozdě chodí nebo raději kdo chodi do práce tak nemá :(
Ona je ještě někde k dostání. Hledala jsem už několik měsíců předtím, než bylo ohlášeno, že vůbec bude 2. šarže. Předpokládám, že už je k dostání jedině od někoho ze současných majitelů... Jen tak ze zvědavosti...na co by taková hračka zhruba přišla?
Druhou sice mám a rozhodně si nemohu stěžovat, snad jen na nekonečný boj mezi snahou udržet ji při životě co nejdéle a nutkání z ní stále odlévat. Ale první, to je takový symbol... :)
Možná má ještě něco Absintherie. Tam stála lahev tuším okolo 1300,- ale ruku do ohně za to nedám.
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Mno měl sem myšlenku že bych se jedné lahve 1. šarže zbavil, ale nějak mě nezaujala nabýdka poptvajícíh...
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

....to chce počkat aspoň do 4.šarže, kdy už bude existovat jen pár kousků, pak ti urvou ruce :)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Já mám čas,ostatně tohle pití mi prostě nejede takže ho mám na kšeft :))))
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sid78 »

Myria píše:
Majitel prodejničky si jich vzal víc myslel že budu brát častěji a že si jich taky dá víc. Jenže na vesnici se krize projevuje víc tak to skončilo jen na myšlenkách. Má ji pořád za 1250,-
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Pamatujete si někdo, kolik stála 2. šarže na Náladě?
Odpovědět