Mead Base Absinthe
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Mě těší, že se najde dost lidí, kteří dokážou ocenit poctivou práci.
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se sem po pár dnech dostal a už je pryč? Kdyby se někde našla ještě jedna lahev, byl bych za ní zauzlovaný. Martine, Tys už asi pustil i ty záložní, což? Chystám se zrovna na objednávku na náladě v nejbližších dnech...
Nezbývá nic než našetřit na 1. šarži
- Myria
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Ona je ještě někde k dostání. Hledala jsem už několik měsíců předtím, než bylo ohlášeno, že vůbec bude 2. šarže. Předpokládám, že už je k dostání jedině od někoho ze současných majitelů... Jen tak ze zvědavosti...na co by taková hračka zhruba přišla?sid78 píše:koukám že kdo pozdě chodí nebo raději kdo chodi do práce tak nemá
![]()
Druhou sice mám a rozhodně si nemohu stěžovat, snad jen na nekonečný boj mezi snahou udržet ji při životě co nejdéle a nutkání z ní stále odlévat. Ale první, to je takový symbol...
I'm just a figment of my own imagination
I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.
I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Možná má ještě něco Absintherie. Tam stála lahev tuším okolo 1300,- ale ruku do ohně za to nedám.Myria píše:Ona je ještě někde k dostání. Hledala jsem už několik měsíců předtím, než bylo ohlášeno, že vůbec bude 2. šarže. Předpokládám, že už je k dostání jedině od někoho ze současných majitelů... Jen tak ze zvědavosti...na co by taková hračka zhruba přišla?sid78 píše:koukám že kdo pozdě chodí nebo raději kdo chodi do práce tak nemá
![]()
Druhou sice mám a rozhodně si nemohu stěžovat, snad jen na nekonečný boj mezi snahou udržet ji při životě co nejdéle a nutkání z ní stále odlévat. Ale první, to je takový symbol...
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Mno měl sem myšlenku že bych se jedné lahve 1. šarže zbavil, ale nějak mě nezaujala nabýdka poptvajícíh...
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
....to chce počkat aspoň do 4.šarže, kdy už bude existovat jen pár kousků, pak ti urvou ruce 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Já mám čas,ostatně tohle pití mi prostě nejede takže ho mám na kšeft
)))
Majitel prodejničky si jich vzal víc myslel že budu brát častěji a že si jich taky dá víc. Jenže na vesnici se krize projevuje víc tak to skončilo jen na myšlenkách. Má ji pořád za 1250,-Myria píše:Ona je ještě někde k dostání. Hledala jsem už několik měsíců předtím, než bylo ohlášeno, že vůbec bude 2. šarže. Předpokládám, že už je k dostání jedině od někoho ze současných majitelů... Jen tak ze zvědavosti...na co by taková hračka zhruba přišla?sid78 píše:koukám že kdo pozdě chodí nebo raději kdo chodi do práce tak nemá
![]()
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Pamatujete si někdo, kolik stála 2. šarže na Náladě?