Stránka 6 z 7

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Napsal: čtv 26. kvě 2011 14:38:45
od Absinther
Slovi píše: Ale jinak, kdybych se měl existenci absolutně dokonalého absintu dobrat jednou kostkou cukru, budiž. Asi bych po ní šál. Stejně tak bych nepohrdl ženskou s plastikou, kdyby mi fakt jinak sedla.
No tak aspoň že tak :lol:
Slovi píše: A jen taková otázečka na závěr: preban bys snad potřebu sladit neměl, ne? Tady už bych skutečně měl tendence mluvit o ničení chuti. Lidé tehdy cukr sice používali, ale absint měl pár let (maximálně), ne století. :)
To je sporné=kdybych toho měl plnou bednu-určitě bych cukrové varianty probádal :geek: a kdo ví-třeba by cukr překvapil.....ale to jsou jen spekulace..V praxi se asi nikdo z nás k takovému experimentování nedostane(Pokud teda už konečně hoši neoberete tu babičku o ty zapavučinované flašky v rohu sklepa :lol: )

Jinak teda ohledně té změny chuti--nevím-asi je to fakt hodně individuální=Osobně jsem schopný s cukrem vnímat celé chuťové spektrum stejně dobře jako bez něj-jen je celý zážitek takový ohebnější(?), klouzavější(?)(nevím jak to přesně popsat)...Pravda je, že asi záleží na množství-Někde kolem dvou regulérních kostek už ta sladkost fakt začíná zasahovat i do té škály bylin......A tu hranici kdy už to začíná zasahovat kam nemá má asi každý nastavenou podle toho jak sladí v běžném životě..Takže zpětně(po tom cos tu napsal) vlastně chápu tvůj necukrový postoj....

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Napsal: čtv 26. kvě 2011 16:16:57
od Dworzaaa
Absinther píše:....Někde kolem dvou regulérních kostek........
:lol: :roll:

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Napsal: čtv 26. kvě 2011 16:28:09
od Absinther
Dworzaaa píše:
Absinther píše:....Někde kolem dvou regulérních kostek........
:lol: :roll:
abych to vysvětlil=Jde o to,že mám zafixovanou takovou tu klasickou velikost kostky cukru...ale nedávno jsem koupil cukr a kostky byly o poznání menší(jakože dvě ty malé dávaly dohromady něco málo přes jednu klasickou)

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Napsal: ned 29. kvě 2011 21:58:01
od Wajt
Transilvanian píše: Keď už sme pri tom, hoďte očkom na množstvo cukru na lyžičkách v prípade týchto pánov ;)
:o :shock: totální masakr...

Re: A co cukr???

Napsal: stř 18. led 2012 2:01:49
od tombik
Jezisi co je to tu za rozbroje? Snad kazdemu dle jeho chuti ne? Ja treba Antonicka pravidelne prikrmim jednou kostkou, uz jen proto, ze moc rad pozoruji jak se kostka rozpada a jak podporuje vyrive efekty ve sklence. Obcas se také rad osvezim napojem bez cukru, ale vzdy rad ochutnam kazdou znacku v obou variantach a pak si vyberu....

Re: A co cukr???

Napsal: stř 18. led 2012 10:32:32
od Dworzaaa
Dyd jo..ale kdyz si predstavim, jak to musi bejt sladky, tak mi naskakuje husi kuze :D

Re: A co cukr???

Napsal: stř 18. led 2012 10:39:38
od Blackhawk
tombik píše:Jezisi co je to tu za rozbroje? Snad kazdemu dle jeho chuti ne? Ja treba Antonicka pravidelne prikrmim jednou kostkou, uz jen proto, ze moc rad pozoruji jak se kostka rozpada a jak podporuje vyrive efekty ve sklence. Obcas se také rad osvezim napojem bez cukru, ale vzdy rad ochutnam kazdou znacku v obou variantach a pak si vyberu....
Sladis i Clandestine? :D

Re: A co cukr???

Napsal: stř 18. led 2012 11:53:29
od tombik
Clandestine vetsinou nesladim, leda ze mam chut na dezert :D Ale samozrejme jsem to zkusil. Jak rikam, absint je dle meho vkusu nutne ochutnat bez cukru i s cukrem a pak volit.

Re: A co cukr???

Napsal: stř 18. led 2012 12:49:10
od stego
Ja to tiež zvyčajne tak robím. Skúsim bez cukru aj s cukrom a potom pijem čo viac chutí, čiže bez cukru.

Re: A co cukr???

Napsal: stř 18. led 2012 13:50:21
od Blackhawk
Tak ja nesladim ani caj, takze Absinthe jedine bez cukru :) Ale proti gustu...