pecplum
- pecplum
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
pecplum
Ahoj, jsem začátečník s absinthem. Zatím jsem ochutnal jen Antoníčka a mám teď na cestě L’Ancietne a Amave. Absinthe mi hodně zachutnal a chtěl bych se o něm dozvědět více a proto jsem se zde zaregistroval.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: pecplum
Jako zacatecnik jsi dal cca 25k za L'A? Nepletes si to s J&A?
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- pecplum
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Jo spletl jsem se, myslel jsem J&A, ale pokročilý večer degustace whiskySlovi píše:Jako zacatecnik jsi dal cca 25k za L'A? Nepletes si to s J&A?
- pecplum
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes zazvonil pošťák kolem oběda a od té doby jsem se nemohl dočkat večera, až ochutnám J&A a amave. Objednal jsem si i sklenici absynth 1907, krásná robustní sklenice. Na přípravu jsem si koupil mlékovku, při zkoušce na nečisto s vodou při pokojové teplotě kapala nádherně, ale teď s vychlazenou vodou a ledem jenom čůrek, kapat nechtěla. Nakonec jsem to vyřešil poklepáváním na ruku. Zatím jsem ochutnal jen J&A a musím říct že fakt pecka. Při poměru odhadem 1:2 byl ještě lehce silný, ale po pár kapkách navíc mi zachutnal o dost víc.
-
vyrius
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, můžeš prosím dát odkaz co je ta mlékovka?
- pecplum
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, určitě. https://www.oriondomacipotreby.cz/cs-cz ... IIQAvD_BwE" onclick="window.open(this.href);return false;
mám tuhle konkrétní, problém byl v naplnění, měl jsem v ní 300ml a pak jsem ulil na 200ml a už hezky kapala.
mám tuhle konkrétní, problém byl v naplnění, měl jsem v ní 300ml a pak jsem ulil na 200ml a už hezky kapala.