Zdravím mafiáni,
rád bych se touto formou představil a dal vám možnost dozvědět se o nejnovějším přírůstku do zdejší komunity. Jmenuji se Marek, pomalu ale jistě mi táhne na třetí křížek a původně pocházím z Frýdku-Místku. Moje první zkušenost s absintem se datuje víc jak 10 let nazpátek a donedávna byla tou jedinou. Až v poslední době jsem se k němu vrátil a začal se o něj více zajímat, pročítat vlákna a recenze k jednotlivým druhům zde na fóru a pomalu si budovat archív. Rád bych si dále rozšířil obzory, případně se v budoucnu zúčastnil i nějaké degustační akce a poznal nové lidi.
MarkCook
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: MarkCook
Vítej a pročítej zdejší témata, která sem tam už snad i tlejí a smrdí archívem. 
Mimo to, jaký byl tvůj první absint?
Mimo to, jaký byl tvůj první absint?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Re: MarkCook
Díky za přivítání, Habu. Ten úplně první si bohužel nepamatuji, ale už v té době jsem to ředil pomocí absintové fontány a s cukrem na lžičce, což bylo docela zjevení pro středoškolského studenta zvyklého na naprosto jiný druhy a způsob konzumace alkoholu.
Nedávno jsem vyzkoušel v baru St. Antoine 70%, bohužel tam ale nebyla osvícená obsluha a musel jsem to ředit vlažnou vodou, kterou jsem si tam postupně doléval lžičkou, takže bych tuto zkušenost ani počítat nemůžu.
Doma už mám ale celou láhev St. Antoine 70%, takže se to chystám napravit. Nemáš náhodou tip na to, kde bych mohl koupit nějakou absintovou fontánu?
Nedávno jsem vyzkoušel v baru St. Antoine 70%, bohužel tam ale nebyla osvícená obsluha a musel jsem to ředit vlažnou vodou, kterou jsem si tam postupně doléval lžičkou, takže bych tuto zkušenost ani počítat nemůžu.
Doma už mám ale celou láhev St. Antoine 70%, takže se to chystám napravit. Nemáš náhodou tip na to, kde bych mohl koupit nějakou absintovou fontánu?