Markvart
Markvart
Zdravím všechny,
jelikož jsem členem zdejšího fóra už nějaký ten pátek, určitě bych se měl konečně představit.
Jmenuji se Radim a prozatím studuji na vysoké škole. Moje zkušenosti s absinthem jsou, mno, dalo by se říct, že průměrné. K absinthu jsem se, tak jako mnozí z vás, dostal skrze stránky mistra Habu. A právě odtud vedla přímá cesta k Martinovu absinthu. Nemám rád dlouhé proslovy, o sobě teprve ne, takže zbývá snad vzkázat na závěr všem milovníkům a výrobcům přívětivé zelené víly: "jen houšť a větší kapky!"
jelikož jsem členem zdejšího fóra už nějaký ten pátek, určitě bych se měl konečně představit.
Jmenuji se Radim a prozatím studuji na vysoké škole. Moje zkušenosti s absinthem jsou, mno, dalo by se říct, že průměrné. K absinthu jsem se, tak jako mnozí z vás, dostal skrze stránky mistra Habu. A právě odtud vedla přímá cesta k Martinovu absinthu. Nemám rád dlouhé proslovy, o sobě teprve ne, takže zbývá snad vzkázat na závěr všem milovníkům a výrobcům přívětivé zelené víly: "jen houšť a větší kapky!"
Re: Markvart
Skoro po roce, slušné skóre.
Pak vznikají tak paradoxní situace, jakže já tady vítám někhoo, kdo tu je o půl roku déle než já. 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Hëh, no vítej, no! 
A to jsem ani zatím nerozesílal upozornění o nečinnosti, zatím na absinthemafii není nikdo, kdo by toto kritérium splňoval, takže buď je Markvart "lurker", nebo jde o shodu náhod, jelikož teď už zpětně nezjistím datum (před)posledního přihlášení.
Každopádně Markvarte, zajistil sis tím další rok klidu. Alespoň pokud by ses následující rok ani jednou nepřihlásil.
A to jsem ani zatím nerozesílal upozornění o nečinnosti, zatím na absinthemafii není nikdo, kdo by toto kritérium splňoval, takže buď je Markvart "lurker", nebo jde o shodu náhod, jelikož teď už zpětně nezjistím datum (před)posledního přihlášení.
Každopádně Markvarte, zajistil sis tím další rok klidu. Alespoň pokud by ses následující rok ani jednou nepřihlásil.
- Moderní absinthe chutná moderně.
No hoši, přiznám se bez mučení. Spíše jsem chtěl používat fórum jako informační zdroj. Necítím se být takovým erudovaným odborníkem, abych něčím převratným přispěl. Na druhou stranu je to z mé strany vůči mafiánům celkem žinantní záležitost. Takže pozdě, ale přece. 
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdež!
Podívej se na mě, musel jsem zagooglit, co že to slovo "žinantní" vlastně znamená! 
-
Dark Knight
Aby nemuselo kromě mě a Habua googlit další: žinantní - nepříjemný, trapný

Hele, v klidu, taky nejsem kdoví jaký odborník, ale rád sem přispěju, rozhodně tu nikomu vadit nebudeš
Hele, v klidu, taky nejsem kdoví jaký odborník, ale rád sem přispěju, rozhodně tu nikomu vadit nebudeš
Jo tak to soráč, asi už je to moje profesionální, studentská deformace. Občas se mi do textu přimíchají knižní výrazy.Habu píše:Ale kdež!Podívej se na mě, musel jsem zagooglit, co že to slovo "žinantní" vlastně znamená!
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
V poho, ode dneška budu "žinantní" používat v běžné mluvě.