Kundrt
-
Kundrt
Kundrt
Zdravím mafiány,
jmenuju se Matyáš, žiju a piju v Plzni, ale původně jsem z Moravy. "Studuju" elektro a za půl měsíce mi bude 18. Moje zájmy moc rozmanité nejsou, ale tak něco by se našlo - programování, volejbal, hudba (jen krátce moje oblíbené styly - delirious grind, grindcore, mincecore, brutal death metal, death metal, metalcore, deathcore, hardcore, melodic death metal, ska, drum & bass, punk, doom metal, folk metal, natural reggae...) nejlépe na fesťáčku.
Absinth jsem poprvé ochutnal při svoji první/poslední návštěvě diskotéky asi v 15ti. Byl to samozřejmě ten obarvený neabsinth, ale zachutnal. Ňák jsem si ho oblíbil a od té doby jsem už pár flašek (většinou od Zeleného stromu) vypil. Pak jsem si řekl, že bych o tom měl něco zjistit a přečetl jsem si Habuovy stránky (http://www.absinthe-cz.com/), kde jsem zjistil, že patřím k nevědomé části společnosti.
Chvilku potom jsme s kamarádem objednali St. Antoine a pili jsme ho už slušně. První dojem nic moc, chutnal jako pendrek. Ale potom zachutnal a hodně. Od té doby už ty barvené absinthy nepiju. Jenom jednou jsem na Trutnovském festivalu našel stánek s absinthem, název už si nepamatuju ale byl tmavě zelený, český a měl 55 %. Ještě měli anýzovku nebo tak něco. Pil jsem ho bez vody a s melounem a bylo to luxusní :) Až na to asi 4-5ti hodinové okno potom.
Takže velký znalec nejsem, ale doufám, že se to (třeba s vaší pomocí) změní.
jmenuju se Matyáš, žiju a piju v Plzni, ale původně jsem z Moravy. "Studuju" elektro a za půl měsíce mi bude 18. Moje zájmy moc rozmanité nejsou, ale tak něco by se našlo - programování, volejbal, hudba (jen krátce moje oblíbené styly - delirious grind, grindcore, mincecore, brutal death metal, death metal, metalcore, deathcore, hardcore, melodic death metal, ska, drum & bass, punk, doom metal, folk metal, natural reggae...) nejlépe na fesťáčku.
Absinth jsem poprvé ochutnal při svoji první/poslední návštěvě diskotéky asi v 15ti. Byl to samozřejmě ten obarvený neabsinth, ale zachutnal. Ňák jsem si ho oblíbil a od té doby jsem už pár flašek (většinou od Zeleného stromu) vypil. Pak jsem si řekl, že bych o tom měl něco zjistit a přečetl jsem si Habuovy stránky (http://www.absinthe-cz.com/), kde jsem zjistil, že patřím k nevědomé části společnosti.
Chvilku potom jsme s kamarádem objednali St. Antoine a pili jsme ho už slušně. První dojem nic moc, chutnal jako pendrek. Ale potom zachutnal a hodně. Od té doby už ty barvené absinthy nepiju. Jenom jednou jsem na Trutnovském festivalu našel stánek s absinthem, název už si nepamatuju ale byl tmavě zelený, český a měl 55 %. Ještě měli anýzovku nebo tak něco. Pil jsem ho bez vody a s melounem a bylo to luxusní :) Až na to asi 4-5ti hodinové okno potom.
Takže velký znalec nejsem, ale doufám, že se to (třeba s vaší pomocí) změní.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kundrt
Vítej. Pendrek je nejčastější reakce na člověka, který pil jen barvítka či maceráty
Holt kdyby se to v těch devadesátých letech chytlo za správný konec, tak by na to byli všichni zvyklí.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Vítej -vysvobodils mě ze škatulky=nejčersvěji registrovaný v mafii=díky--a věř,že jestli máš rád pravý absinth,tak tady jsi správně 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Taky zdravim, konečně někdo ze západu Čech...

to asi začnu používatKundrt píše:žiju a piju v Plzni
-
Dark Knight
Zdravím zřejmě nejmladšího člena naší mafie. Nic si z toho nedělej, vůbec to není na škodu, ale naopak ku prospěchu. Málo lidí začalo s pravým absinthem v sedmáncti a čím delší život před sebou, tím více příležitostí k ochutnávání. (To se mi to kecá, když jsem o rok starší,co?
). Ochutnej více flašek, klidně si nakup od Martina pár těch malých lahviček se vzorky (bůh ví, jestli to ještě funguje, nějak to nesleduju) a rozšiř si obzory. Roreznávej chuť, vůni atd. A nenech se rozhodit tím, že to jiným nechutná, u absinthu nemůžeš dát na první dojem, na prvotní chuť, musíš do něj proniknout (ostatně takhle by to mělo být u všeho). No, prostě vítej 
- Hellsing
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítej
btw. pěkná sbírečka hudebních stylů:)
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
-
Kundrt
Díky všem za fajn přivítání.
Absinther: v té škatulce už taky nejsem ;)
Jinak zapoměl jsem zmínit, že ty barvítka mě zničily a teď nemůžu cítit nic nad 40 %. Ani dříve milovanou slivovicu :( a Velikonoce na krku...
A jsem docela bez peněz, takže ňáké velké objednávání a ochutnávaní absithů se mě bohužel moc netýká. Ledaže by se mi poštěstilo dostat se na některou mafiánskou slezinu.
Absinther: v té škatulce už taky nejsem ;)
Jinak zapoměl jsem zmínit, že ty barvítka mě zničily a teď nemůžu cítit nic nad 40 %. Ani dříve milovanou slivovicu :( a Velikonoce na krku...
A jsem docela bez peněz, takže ňáké velké objednávání a ochutnávaní absithů se mě bohužel moc netýká. Ledaže by se mi poštěstilo dostat se na některou mafiánskou slezinu.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítej na foru
takhle mladiství, to je na hraně
nic, dělám si srandu
Koukám, že doopravdy posloucháš snad všechno
takhle mladiství, to je na hraně
Koukám, že doopravdy posloucháš snad všechno
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!