Kundrt

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Kundrt

Kundrt

Příspěvek od Kundrt »

Zdravím mafiány,
jmenuju se Matyáš, žiju a piju v Plzni, ale původně jsem z Moravy. "Studuju" elektro a za půl měsíce mi bude 18. Moje zájmy moc rozmanité nejsou, ale tak něco by se našlo - programování, volejbal, hudba (jen krátce moje oblíbené styly - delirious grind, grindcore, mincecore, brutal death metal, death metal, metalcore, deathcore, hardcore, melodic death metal, ska, drum & bass, punk, doom metal, folk metal, natural reggae...) nejlépe na fesťáčku.

Absinth jsem poprvé ochutnal při svoji první/poslední návštěvě diskotéky asi v 15ti. Byl to samozřejmě ten obarvený neabsinth, ale zachutnal. Ňák jsem si ho oblíbil a od té doby jsem už pár flašek (většinou od Zeleného stromu) vypil. Pak jsem si řekl, že bych o tom měl něco zjistit a přečetl jsem si Habuovy stránky (http://www.absinthe-cz.com/), kde jsem zjistil, že patřím k nevědomé části společnosti.
Chvilku potom jsme s kamarádem objednali St. Antoine a pili jsme ho už slušně. První dojem nic moc, chutnal jako pendrek. Ale potom zachutnal a hodně. Od té doby už ty barvené absinthy nepiju. Jenom jednou jsem na Trutnovském festivalu našel stánek s absinthem, název už si nepamatuju ale byl tmavě zelený, český a měl 55 %. Ještě měli anýzovku nebo tak něco. Pil jsem ho bez vody a s melounem a bylo to luxusní :) Až na to asi 4-5ti hodinové okno potom.
Takže velký znalec nejsem, ale doufám, že se to (třeba s vaší pomocí) změní.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Kundrt

Příspěvek od Martin »

Vítej. Pendrek je nejčastější reakce na člověka, který pil jen barvítka či maceráty ;) Holt kdyby se to v těch devadesátých letech chytlo za správný konec, tak by na to byli všichni zvyklí.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Vítej -vysvobodils mě ze škatulky=nejčersvěji registrovaný v mafii=díky--a věř,že jestli máš rád pravý absinth,tak tady jsi správně ;)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Ahoj! 8-) Zdravím do Plzně, mého rodného města!
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Taky zdravim, konečně někdo ze západu Čech... ;)
Kundrt píše:žiju a piju v Plzni
to asi začnu používat :-D
Dark Knight

Příspěvek od Dark Knight »

Zdravím zřejmě nejmladšího člena naší mafie. Nic si z toho nedělej, vůbec to není na škodu, ale naopak ku prospěchu. Málo lidí začalo s pravým absinthem v sedmáncti a čím delší život před sebou, tím více příležitostí k ochutnávání. (To se mi to kecá, když jsem o rok starší,co? :D). Ochutnej více flašek, klidně si nakup od Martina pár těch malých lahviček se vzorky (bůh ví, jestli to ještě funguje, nějak to nesleduju) a rozšiř si obzory. Roreznávej chuť, vůni atd. A nenech se rozhodit tím, že to jiným nechutná, u absinthu nemůžeš dát na první dojem, na prvotní chuť, musíš do něj proniknout (ostatně takhle by to mělo být u všeho). No, prostě vítej :D
Hellsing
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hellsing »

Vítej ;) btw. pěkná sbírečka hudebních stylů:)
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
Kundrt

Příspěvek od Kundrt »

Díky všem za fajn přivítání.

Absinther: v té škatulce už taky nejsem ;)

Jinak zapoměl jsem zmínit, že ty barvítka mě zničily a teď nemůžu cítit nic nad 40 %. Ani dříve milovanou slivovicu :( a Velikonoce na krku...
A jsem docela bez peněz, takže ňáké velké objednávání a ochutnávaní absithů se mě bohužel moc netýká. Ledaže by se mi poštěstilo dostat se na některou mafiánskou slezinu.
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Vítej na foru ;)
takhle mladiství, to je na hraně :D nic, dělám si srandu ;)
Koukám, že doopravdy posloucháš snad všechno :D
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Lecco

Příspěvek od Lecco »

Ahoj :)
Jsem rád za dalšího člena z Plzně, i když tu jen studuji :D
Odpovědět