DarkenCZ
-
DarkenCZ
DarkenCZ
Zdravím Vás,
Jmenuju se Michal, většina lidí na netu i v reálném světě mě zná spíš pod přezdívkou Darken. Vzhledem k tomu, že tahle přezdívka není příliš originální, tak se v mezinárdoně virtuálních vodách většinou vyskytuji jako DarkenCZ. Je mi 25 let, narodil sem se v Praze, ale již čtvrtým rokem žiji v Brně kde se mi líbí a minimálně pár dalších let tu hodlám strávit. Pracuji na živnostenský list, věnuji se programování a administraci serverů. Jsem jedním ze zakladatelů občanského sdružení Dávný Obyčej.
K absinthe jsem se dostal poměrně nedávno a vlastně náhodou. Do té doby jsem měl zkušenosti jen s maceráty které mi příliš nechutnali. Kromě absinthu mám rád brandy (hlavně Armagnac a arménský Ararat) a Gin (Plymouth). Rád bych zde našel především typy na zajímavý absinthe, ale velmi mě láká i experiment s výrobou vlastního destilátu.
Jmenuju se Michal, většina lidí na netu i v reálném světě mě zná spíš pod přezdívkou Darken. Vzhledem k tomu, že tahle přezdívka není příliš originální, tak se v mezinárdoně virtuálních vodách většinou vyskytuji jako DarkenCZ. Je mi 25 let, narodil sem se v Praze, ale již čtvrtým rokem žiji v Brně kde se mi líbí a minimálně pár dalších let tu hodlám strávit. Pracuji na živnostenský list, věnuji se programování a administraci serverů. Jsem jedním ze zakladatelů občanského sdružení Dávný Obyčej.
K absinthe jsem se dostal poměrně nedávno a vlastně náhodou. Do té doby jsem měl zkušenosti jen s maceráty které mi příliš nechutnali. Kromě absinthu mám rád brandy (hlavně Armagnac a arménský Ararat) a Gin (Plymouth). Rád bych zde našel především typy na zajímavý absinthe, ale velmi mě láká i experiment s výrobou vlastního destilátu.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: DarkenCZ
Vitaj, a nechaj sa unasat vabivymi krivkami zelenej vily 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
Dark Knight
Brňák, programátor a člověk se zájmem o absinthe? Jsi můj člověk, vítej mezi námi.
-
DarkenCZ
A k tomu milovník XIII. století a World of DarknessDark Knight píše:Brňák, programátor a člověk se zájmem o absinthe? Jsi můj člověk, vítej mezi námi.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Ať tě provází víla
Naposledy upravil(a) Absinther dne úte 27. dub 2010 23:00:34, celkem upraveno 1 x.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Vítej!
Dávný obyčej vypadá jako docela zajímavý projekt.
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Dark Knight
Ano, budem si rozumětDarkenCZ píše:A k tomu milovník XIII. století a World of DarknessDark Knight píše:Brňák, programátor a člověk se zájmem o absinthe? Jsi můj člověk, vítej mezi námi.
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Pozeram, ze ITaci sme tu viaceri
... Kazdopadne Vitaj ! Inspiracie tu najdes podla mna dostatok 
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Čau Darkene, zdraví tě DIOD z nyxu, nedávno jsme tam o absinthe žvanili
Mimochodem, jsem taky z oboru, dělám administraci UNIXových serverů.