Absinthe by Dr. J. Akrman

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Absinthe by Dr. J. Akrman

Příspěvek od Habu »

Dnes se mi poštěstilo a dostal jsem se k amatérskému DVD, které se ke mě dostalo přes známé z bývalého pardubického lihovaru. Jiří Akrman, není to náhodou někdo z Vás? :twisted: Video je k dispozici zde -> Jiří Akrman, Absint - Historie v láhvi. Rok výroby 2005. Video není sice nijak světoborné dílko, ale rozhodně bych tento domácí absinthe od pana Akrmana velice rád ochutnal. Dle videa je jasné, že absinthe je přebarvený. Navíc autor absinthe pořád označuje jako "likér", což neušlo mému rozhořčení. Dále upozorňuji všechny frankofily, že výslovnost francouzských názvů zde také není extra zvláště dodržováno. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Absinthe by Dr. J. Akrman

Příspěvek od Martin »

Eh, oh, amatérské až to tahá uši a oči, ale zajímavé. Ochutnat bych chtěl asi taky, ale pokud barvící část u výroby jeho absintu opravdu trvá 15 dní, tak ani moc ne ;)
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Na to, ze je to z roku 2005 pomerne zaujimave. Farba toho absinthu vyzera az silne toxicky :) A 80% alkoholu sa mi zda trosku moc.

Habu: ale zda sa mi ze pri svojej etikete ho oznaci za palenku ;)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

No profi úroveň to fakt neni, ale na druhou stranu je tam spusta zajímavýho obrazovýho materiálu...
Odpovědět