Blackhawk

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Blackhawk

Příspěvek od Blackhawk »

Ahoj,

zaregistroval jsem se teprve vcera, ale libi se mi tohle forum, takze se teda taky predstavim.
Jmenuji se Adam Fjury. Mam 22 let, ale v lednu mi bude 23 a prave to me vedlo k tomu vybrat si nejaky darek, nejaky netradicni a po nekolika hodinovem procitani netu o tom co je pravy absinthe a co neni, jsem objevil St. Antoine a to bude prave muj darek, ktery dostanu od rodicu a zaroven muj prvni pravy Absinthe, tak doufam ze mi bude chutnat. :-)
Zatim jsem ochutnal pouze nejake ty patoky co se prodavaji v Ostrave + neco minuleho silvestra co donesl kamos a strasne to obhajoval (pritom se to pilo rovnou bez vody).
Jinac jsem velky nadsenec vseho neobvykleho nebo u nas v Cesku netradicniho, tak napriklad miluju zahranicni piva (Irsko, Nemecko, Belgie, Holandsko atd.) a sbiram pivni tacky (mam cca 200 druhu, hlavne Nemecko, Cesko a Slovensko). Ze sportu mam rad Baseball a Ledni hokej. Z hudby hlavne Punkrock, Hardcore.
Na internetu me muzete potkat pod nickem Blackhawk nebo Conquistador. Delam moderatora na jednom warez foru, tak doufam ze me tato funkce neco naucila a nebudu to tady moc zaspamovavat :D

P.S. Abych nezapomnel a nebyl za uplneho burana, tak jsem se zacal zajimat o Absinthe od zhlednuti dokumentu Lihovary, kde predstavoval Jade Blanchette svou distillerie Combier - velmi zajimave :-)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Re: Blackhawk

Příspěvek od Slovi »

Během dvou dnů tři noví členové, kteří se představili? Fórum kvete. :-) Vítej u nás. Pozorně si pročti fórum, je tu mnoho zajímavého (a bude ještě víc, až ti Martin přisoudí práva plnohodnotného člena rodiny) a když budeš mít chuť, určitě se neváhej do diskuzí i aktivně zapojit. :-)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej Adame.

O práva členů a jejich případnou likvidaci se stará Habu, počkejmež tedy na něj ;)
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Dalsi clen, parada :)
Vitej a smele se zapojuj do diskuse :)
Omnia mea mecum porto.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Čaues Adame, wárezáků není nikdy dost! :twisted:
Martin píše:Vítej Adame.

O práva členů a jejich případnou likvidaci se stará Habu, počkejmež tedy na něj ;)
Stará, ale dnes bylo v práci kupodivu docela práce, takže Blackhawk byl připuštěn do skupiny Absintistů Martinem. ;)
Slovi píše:Během dvou dnů tři noví členové, kteří se představili? Fórum kvete. :-)
K dnešnímu dni to dělá 95 členů. Do konce roku to stovka určitě nebude a hned po novém roce... nebo spíše den poté nastoupí nemilosrdná ruka zákona a smázne neaktivní členy! :twisted:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Ou diky moc za pekne uvitani, takze uz patrim mezi vas, jeste okostovat ten skvely absinthe o kterem jsem uz tolik slysel! :D
Habu: Co se tyce warez :D tak psssst, tady neni prostor na tuhle obcas fajnou vec, ale jinac cekuj: warcenter.cz :-)
Jeste bych se chtel zeptat proc mam zmeneny avatar?
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Blackhawk píše:Jeste bych se chtel zeptat proc mam zmeneny avatar?
O té ženské, co máš teď, nic nevím. ;) Pokud máš na mysli tu ikonku absinthové sklenky, to je "default" avatar skupiny Absintisté - po přidání uživatele do skupiny je ikonka dotyčnému automaticky přidělena.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Habu píše:
Blackhawk píše:Jeste bych se chtel zeptat proc mam zmeneny avatar?
O té ženské, co máš teď, nic nevím. ;)
:D

Mel jsem na mysli tu sklenku se lzickou... diky za vysvetleni :-)
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Martin píše:Vítej Adame.

Martin, tak to vyznelo ako by bol Habu ozaj "Martello" (kladivo) naseho klanu :) Hadam si nevystrasil novych clenov :)
Likvidacia je cisto len virtualna :mrgreen:

Zdravim "Indiana" ;)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Je to tak, já jsem ten hodný policajt a Habu ten zlý. Jin-Jang musí býti zachován.
Odpovědět