Objev

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Objev

Příspěvek od Vaultboy »

Podívejte se copak jsem včera našel v komůrce. Parádní lahvinku domácí ořechovice. Když jsem ji našel byla úplně celá od prachu, když jsem ji trochu očistil ukázala se cedulka 2000 hned jsme ji ochutnali, opravdu skvělá. Těch 10 let je na chuti opravdu znát. 8-)
Přílohy
Ořechovice rok 2000
Ořechovice rok 2000
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Objev

Příspěvek od Habu »

Ještě než jsem se pustil do čtení mě krapet polila hrůza, jelikož tvar láhve mi zprvu připomněl nějaký vintage absinthe. :twisted:

...uf, díkybohu za tu ořechovici. :lol:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Já jsem už nejistě klikal na název vlákna. Kdyby tam bylo "Objev! ! ! :-D", tak ho otevírám možná i spocenej, že má někdo nejspíš sakra štěstí. A kdyby tam pak v komůrce bylo něco jiného než ořechovice, jéje, to by byla závist. :-D

Každopádně gratuluju. Já ořechovici ještě neměl, vůbec si neumím představit jak to chutná. Asi za ořechy, že? Jak to je s hutností?
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Tak ořechovice není nic jinýho než pálenka do které se naloží nedozrálý ořechy chutná to po ořechách ale taky se do toho přidávají byliny myslím že v týhle je i anýz ale to hádám jen podle degustace, boty bych na to nevsadil.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Odpovědět