Stránka 1 z 1
Pro kuchaře
Napsal: stř 09. úno 2011 11:22:29
od xsonnyk5
S absinthem to má pramálo společného, nicméně popíjení zeleného potěšení není moje jediná radost. Také velmi rád jím (v rodině tomu říkají nenažranost) a rád bych se s vámi podělil o dvě videa - v prvním se dozvíte, jak správně připravit maso a čemu se říká epické vaření (hehe

). Ve druhém bude vysvětlen pojem speed cooking.

Enjoy.
EPIC cooking - Do you also like bacon strips?
SPEED cooking - aneb k čemu všemu se nedá použít křovinořez

Re: Pro kuchaře
Napsal: stř 09. úno 2011 12:05:36
od Blackhawk
Ja velice rad varim a mam rad dobre jidlo, nesnasim ceske hospody, kde te oberou nejenom o penize.
K prvnimu videu: nevim jestli tohle je obzerstvi, urcite to musi byt dobre a pro Brity vyborne

Mala otazka: tohle si pripravujes doma? Pokud ano, stavim se
Druhe video je k pobaveni, ze? Asi by me doma zabili

Re: Pro kuchaře
Napsal: stř 09. úno 2011 12:46:37
od Night_Sun
Z toho prvního jsem vážně dostal hlad!

Brutální záležitost. A to druhé je opravdu rychlostní zkouška ze stáje formule 1. Rád vařím, ale takhle rychle uvařeno jsem snad nikdy neměl

By mě zajímala další část videa: Speed Cleanning.
Re: Pro kuchaře
Napsal: stř 09. úno 2011 13:02:09
od Slovi
1. video - kluci, tohle neukazujte chlapíkovi, který jedl naposledy včera kolem třetí odpoledne!!!
2. video - "speed cooking in USA", no ať poslouchám jak poslouchám, takhle Američani nemluví. Tohle jsou jsou Britové. Nicméně styl těchto videí nemusím, protože to je hloupá exhibice a nemá to jakýkoliv užitečný smysl. Navíc mi to ani nepřišlo vtipné.

Re: Pro kuchaře
Napsal: stř 09. úno 2011 17:24:10
od Tuvy
Tohle je fakt dost odvislé téma, ale napadlo mě - jaké další s jídlem a pitím související "projekty" sledujete či se účastníte?
Já mám rád Fajnšmekr, přes který jsem se dostal k několika zajímavým restauracím, Cuketku a líbí se mi i nový Scuk. (tak od boku, mě napadá, ať je pochopitelné na co se ptám).
Re: Pro kuchaře
Napsal: stř 09. úno 2011 19:31:49
od Blackhawk
Cuketka a Scuk
Re: Pro kuchaře
Napsal: úte 08. bře 2011 13:18:24
od tombik
Video 1: No davam prednost trochu jine kuchyni, takove prostší...flák svíčkový nebo tak, sushi...prostě jednodušší chutě. I když uznávám, že teď mám před obědem a takovou horu masa bych si líbit nechal, prostě jen z kalorických důvodů
video2: Tak to fakt ne
No a teď něco co se hodí k absinthu:
http://www.youtube.com/watch?v=qtaZ6lj1 ... re=related
Re: Pro kuchaře
Napsal: úte 08. bře 2011 19:08:47
od Hektor
Syrovej fondau k absinthu? Sice jsem to nechutnal, ale myslim, ze syr v pevne forme je lepsi.
Takovej kozi syr je lahudka

Re: Pro kuchaře
Napsal: úte 08. bře 2011 20:07:30
od tombik
Švýcarské fondue, k švýcarskému absinthu ne?
Jinak Kozí sýr jsem ještě k absinthu nezkoušel. Ale shodou okolností mám v lednici jak přírodní, tak s plísní. Asi hned vyzkouším

Re: Pro kuchaře
Napsal: sob 11. úno 2012 13:05:26
od Blackhawk