Toothy

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
Toothy

Toothy

Příspěvek od Toothy »

Zdravím,

už se na absinthe mafii pohybují delší dobu, tak mě možná někdo znáte :-) Jsem studentem VUT Brno 2. ročníku magisterského studia, ale pocházím z Jeseníku, kam se vždycky rád vracím (mám radši hory než velký města). K absinthe mafii jsem se dostal zcela náhodou, když jsem se snažil najít více informací o absinthu, kterým prodávám ( www.bairnsfather-absinth.cz ). Jinak má cesta s absinthem začala zhruba před 10 lety, kdy jsem ochutnal zdejší absinth značky Bairnsfather, který se v Jeseníku hodně pije a začal ho postupně vozit kamarádům na kolejích, pak kamarádům kamarádů, ... :-) Jsem celkem i rád, že jsem se vyhl hnusným náhražkám v supermarketech, i když někteří produkty Bairnsfather odsuzují. Díky absinte mafii jsem se však dostal i k jiným výborným absinthům, za což vám děkuji (díky Martine!). Jinak mám rád snowboarding a také americká auta :-) Tak to by bylo asi tak všechno o mě a když budete chtít, tak se mě můžete zeptat :-)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Re: Toothy

Příspěvek od Slovi »

Vítám tě ;) a když se máme ptát, hned ptám se: Proč Bairnsfather? :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Toothy

Příspěvek od Toothy »

Bairnsfather protože ho piju "od malička" a panák s ledem mě osobně chutná nejvíc :-) A nebo absinthová limonáda z Bitteru :-) Ta se pije v Jeseníku skoro na každé akci a navíc likérku mám 15min od baráku :-)
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

čau
Obrázek
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Heh, taky brzo na představení. ;)

Nějak mi nejde do hlavy, jak může někomu chutnat Bairnsfather a zároveň pravé absinty? :shock:

Zaplaťpánbůh za Absinthera! :mrgreen: Už jsem myslel, že tradice byla přerušena. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Toothy: tak oficielně vítej
Absinther zije! :lol:
Omnia mea mecum porto.
Blackhawk
* Zkušený piják *