zkusím to stručně, jasně, výstižně. Jmenuju se Jarda, je mi 23, pocházím z Josefova, ale již nějakou tu dobu pobývám v Hradci Králové. Studuju peďák, ačkoliv jsem chtěl původně psychologii, a v současnosti působím jako učitel na střední škole, kde vyučuji fyziku, počítače a elektropředměty. Než jsem začal učit, prošel jsem rozličnými zaměstnáními, především šlo o pozice jako IT technik nebo servisní technik všeho možnýho, ale zkusil jsem si i hrobničení nebo instalateřinu
Froggg
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Froggg
Zdravím vespolek místní osazenstvo,
zkusím to stručně, jasně, výstižně. Jmenuju se Jarda, je mi 23, pocházím z Josefova, ale již nějakou tu dobu pobývám v Hradci Králové. Studuju peďák, ačkoliv jsem chtěl původně psychologii, a v současnosti působím jako učitel na střední škole, kde vyučuji fyziku, počítače a elektropředměty. Než jsem začal učit, prošel jsem rozličnými zaměstnáními, především šlo o pozice jako IT technik nebo servisní technik všeho možnýho, ale zkusil jsem si i hrobničení nebo instalateřinu
Snažím se provozovat hru na akustickou kytaru, sbírám vinyly, především punkové a Oi!, asi proto, že mám k těmto dvěma subkulturám nejblíže. Hudebně jsem ale velmi nevyhraněný co do výběru stylu a velmi vyhraněný v rámci konkrétního stylu. Můžu punk, Oi!, metal, ska, folk, ale jednotlivé interprety vybírám důkladně. Mezi mé zájmy patří historie, český jazyk a psychologie, rájot na koncertech... K absinthu jsem se dostal v letech dávných, ale šlo, jak jinak, o maceráty. Některé mi ale i zachutnaly, tak jsem s nimi byl smířený a nepohrdnu do teď, když je chuť, třeba pětatřícítkou. Pak jsem zachytil na internetu Habuovu osvětu, to je tak dva roky zpátky, a občas si sehnal nějaký ten destilát a v tom začala zelenovilná osvěta okolí i z mé strany. Fórum jsem Vám chodil špehovat poměrně často, ale k registraci jsem se dostal až teď. Tak, to jest vše, nevím, jestli jasně, snad výstižně a zcela jistě ne stručně 
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Froggg
Vitej! Mas docela podobne zajmy jako ja, takze to vitam taky
krome tech maceratu samozrejme.
Preju hodne aktivity na foru do noveho roku.
Preju hodne aktivity na foru do noveho roku.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Oficiálně vítej. A ještě jednou díky za zprávu ohledně registrace na fóru, snad nám to pomůže se dokopat k tomu, abychom to tu konečně aktualizovali. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Vítej!
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Blackhawk:
S těma macerátama to není tak horký, ona i ta 35 je jiná, řekl bych horší, než bývala. Ale některý jsou pitný, když by se to nezovalo absinth či jinak obdobně. Co je pravdou, že lahve kupuju už jen destiláty. Díky žebříčku, co tu vznikl, jsem začal postupně zkoušet ty s nejlepším poměrem kvalita/cena a od té doby jsem macerát nekoupil. Ta tabulka je fakt super, navíc když je tam možnost srovnat řádky podle hodnoty parametru konkrétního sloupce. Teď jsem do absinthu namočil dalšího kámoše před Vánocema, udělali jsme společnou objednávku, já si vzal Toníka, on žábu, tak jsem zvědavej, jaký podá reference.
Habu:
Není zač. To já se ozvu, když mě něco tlačí
S těma macerátama to není tak horký, ona i ta 35 je jiná, řekl bych horší, než bývala. Ale některý jsou pitný, když by se to nezovalo absinth či jinak obdobně. Co je pravdou, že lahve kupuju už jen destiláty. Díky žebříčku, co tu vznikl, jsem začal postupně zkoušet ty s nejlepším poměrem kvalita/cena a od té doby jsem macerát nekoupil. Ta tabulka je fakt super, navíc když je tam možnost srovnat řádky podle hodnoty parametru konkrétního sloupce. Teď jsem do absinthu namočil dalšího kámoše před Vánocema, udělali jsme společnou objednávku, já si vzal Toníka, on žábu, tak jsem zvědavej, jaký podá reference.
Habu:
Není zač. To já se ozvu, když mě něco tlačí
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Welcome
teda gify pro peďáka tu nemám, tak bude muset stačit tohle......

Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě zde,
trochu mě děsí tvůj poměr odžitých let a odzkoušených povolání
ale kvalitní pankáč na škole, to jen dobře! 
trochu mě děsí tvůj poměr odžitých let a odzkoušených povolání
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Tech neni nikdy dost. Navic pokud by nekdo namital (nekdo neznaly), ze punk a podobne subkultury nemaji ve skole co delat a ze tito lide jsou tupciAdigal píše:kvalitní pankáč na škole, to jen dobře!
http://en.wikipedia.org/wiki/Greg_Graffin
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
I já tě vítám tady na fóru