Výroba českých absinthů

Seznam toho, co se nejen tváří jako absint, ale zároveň to nechutná jako absint, nevyrábí se to jako absint a ani to nevypadá jako absint. Jednoduše (nepitelné) náhražky.
Odpovědět
Alchymista
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Výroba českých absinthů

Příspěvek od Alchymista »

Kamarád barman mi o víkendu ukazoval povinné rodné listy, které musí dodávat každý výrobce alkoholu. V nich musí výrobce uvádět, kolik a jaký alkohol byl z nakoupeného lihu vyroben. Ukazoval mi pár rodných listů od českých absinthů a jen jsem koulel očima :think

Metelka: od 6.2 - 6.9 vyrobil 12.000 lahví od každého svého absinthu (verdoněco, naturelle, de moravie atd)
Hill's: od ledna do září obohatili tento trh o 22000 lahví a podle rodného listu vyrábí i nechvalně známý Euphoria absinth (original, black, cannabis, 80)! Vyrábí dokonce něco s názvem Hill's Suicide Absinth Green! Wow, sebevražedný absinth!

Probůh, kdo to množství tady vypije? :O Pokud se k tomu připočtě výroba Starorežné, Fruka atd tak se jedná o stotisíce lahví nejhoršího českého absinthu!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba českých absinthů

Příspěvek od Habu »

Moc hezké. :puke

Spousta toho jde na export. Ale jinak se není čemu divit. Prakticky každý super-hyper-mega-ultra-market má některý z těchto patoků v regálu. K tomu připočti ještě hospody. No jajaj, to by těch láhví mohlo být klidně víc.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

No jasně, skoro v každým větším krámu je minimálně Hills a Metelka, dost často taky Fruko Schulz a takovej ten červenej blivajz...

A v hospodě je taky "absinth" na každým nápojáku. Pěkně za 40 korun a sirky jsou v ceně :puke
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Nedivím se, podívejte se do hospod.
Metelka vládne marketům...
Odpovědět