Parkování láhví z Lepší Nálady

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Parkování láhví z Lepší Nálady

Příspěvek od drahousek »

Martine, malinko offtopic. Vím, že je to opruz žádost. Ale vzájmu zlepšení služeb pro stálé zákazníky. :twisted: :twisted: :bandit Nepřemýšlel jsi třeba o službě "parkování lahví" ? :) tj. něčeho, že láhev si přidám nikoli do košíku, ale třeba do "kartonu", tj. že bych si vybral lahvinku, vy byste mi ji hodili do "mého" kartonu(rezervovali) a až se karton zaplní, tak bych si ho nechal poslat?

Jde mně o to. Třeba okurku bych si rád lahvinku koupil, ale je zbytečný si ji nechat posílat sólo, ale zárověň nemám prachy abych doplnil karton :)(letos už za 17 litrů jen na náladě, a to chlastám i jiný věci než Žufánka :) ) . Plus funkce automatického doplňování "kartonu" u lahůdek jako Medovej absinth apodobné vyprodané za 5,8 minuty od zveřejnění. Byl jsem na dovolený a meďáka jsem očividně nestihnul :( páč u toho kompu prostě nesedim furt :)
Takovej nápad no :) :devil :heart :dance

Kdyžtak tohle pak smažte nebo přesuňte jinam.
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
VSemi
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Re: Geist Žufánek

Příspěvek od VSemi »

Tak ono to není problém objednat i jinde kde máš uloženku za 50kc...

BTW: Mead Base byl dostupny na Náladě několik měsíců....i teď ho není problém koupit u velkých odběratelů...např maneo
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

drahousek píše:Martine, malinko offtopic. Vím, že je to opruz žádost. Ale vzájmu zlepšení služeb pro stálé zákazníky. :twisted: :twisted: :bandit Nepřemýšlel jsi třeba o službě "parkování lahví" ? :) tj. něčeho, že láhev si přidám nikoli do košíku, ale třeba do "kartonu", tj. že bych si vybral lahvinku, vy byste mi ji hodili do "mého" kartonu(rezervovali) a až se karton zaplní, tak bych si ho nechal poslat?

Jde mně o to. Třeba okurku bych si rád lahvinku koupil, ale je zbytečný si ji nechat posílat sólo, ale zárověň nemám prachy abych doplnil karton :)(letos už za 17 litrů jen na náladě, a to chlastám i jiný věci než Žufánka :) ) . Plus funkce automatického doplňování "kartonu" u lahůdek jako Medovej absinth apodobné vyprodané za 5,8 minuty od zveřejnění. Byl jsem na dovolený a meďáka jsem očividně nestihnul :( páč u toho kompu prostě nesedim furt :)

Já jsem pro!
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Odjinud
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Odjinud »

drahousek píše:Martine, malinko offtopic. Vím, že je to opruz žádost. Ale vzájmu zlepšení služeb pro stálé zákazníky. :twisted: :twisted: :bandit Nepřemýšlel jsi třeba o službě "parkování lahví" ? :) tj. něčeho, že láhev si přidám nikoli do košíku, ale třeba do "kartonu", tj. že bych si vybral lahvinku, vy byste mi ji hodili do "mého" kartonu(rezervovali) a až se karton zaplní, tak bych si ho nechal poslat?

Mimochodem ve "Sklepě" jsem před chvílí nabídl ke koupi hned 2 láhve Meadbase absinthu...
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Odjinud píše: Mimochodem ve "Sklepě" jsem před chvílí nabídl ke koupi hned 2 láhve Meadbase absinthu...
Nojo, ale to mně neřeší můj problém, ten je právě fakt, že nemám čas, síly jezdit/vyzvedávat/ nechávat si posílat jednu dvě lahve zvlášť. prolézat kvůli jedný lahvi dobrutkyeu, kvůli jiný lahvi jinej eshop atp...

Zároveň netrvám zkoušet tyto novinky okamžitě co jsou k mání, ale klidně si počkám.

V podstatě by se mně líbilo něco, kdy by mně Martin jednou za půl roku poslal všechny vychytávky(šarže) který za daných 6 měsíců pustí do světa(...Kmínku, Citrón, Okurku, Omfg, limitovaný edice Meďáku..) a když zbyde volný místo v kartonu tak ho doplnil Antoníčkem, J&A, omg a nebo mně poslal varování, že se blíží termín odeslání kartonu a stále je třeba 5 pozic volných, a abych si je doplnil dle momentálního přání. Prostě abych nepříšel o žádnou "lahůdku" jenom proot, že je jich k mání jenom pár lahví a jsou za pár dní/minut fuč a já jsem na dovolený, a nebo mně příjde neefektivní posílání po jedný lahvi za 140 poště :)
Naposledy upravil(a) drahousek dne stř 26. črc 2017 9:50:12, celkem upraveno 2 x.
stego
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stego »

Ach to by bolo dobré

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Ja jsem pro :shock: ...a Stego to nakodi, ne? :D
Omnia mea mecum porto.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ha! To by asi šlo nějak naprogramovat, že? Budu nad tím hodně přemýšlet.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Hm, vložení do "kartonu" by bylo potvrzeno platbou, hej? Jakože koupíš, ale místo odeslání vložíš do "kartonu"? Protože pokud by šlo jen "rezervaci" do kartonu bez uskutečněné platby, tak mám dojem, že vás tady kmotr pošle do prdele. :lol:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkování láhví z Lepší Nálady

Příspěvek od Habu »

A nové téma založíno. 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Odpovědět