Jde mně o to. Třeba okurku bych si rád lahvinku koupil, ale je zbytečný si ji nechat posílat sólo, ale zárověň nemám prachy abych doplnil karton
Takovej nápad no
Kdyžtak tohle pak smažte nebo přesuňte jinam.
Já jsem pro!drahousek píše:Martine, malinko offtopic. Vím, že je to opruz žádost. Ale vzájmu zlepšení služeb pro stálé zákazníky.![]()
![]()
Nepřemýšlel jsi třeba o službě "parkování lahví" ?
tj. něčeho, že láhev si přidám nikoli do košíku, ale třeba do "kartonu", tj. že bych si vybral lahvinku, vy byste mi ji hodili do "mého" kartonu(rezervovali) a až se karton zaplní, tak bych si ho nechal poslat?
Jde mně o to. Třeba okurku bych si rád lahvinku koupil, ale je zbytečný si ji nechat posílat sólo, ale zárověň nemám prachy abych doplnil karton(letos už za 17 litrů jen na náladě, a to chlastám i jiný věci než Žufánka
) . Plus funkce automatického doplňování "kartonu" u lahůdek jako Medovej absinth apodobné vyprodané za 5,8 minuty od zveřejnění. Byl jsem na dovolený a meďáka jsem očividně nestihnul
páč u toho kompu prostě nesedim furt
Takovej nápad no![]()
![]()
![]()
Mimochodem ve "Sklepě" jsem před chvílí nabídl ke koupi hned 2 láhve Meadbase absinthu...drahousek píše:Martine, malinko offtopic. Vím, že je to opruz žádost. Ale vzájmu zlepšení služeb pro stálé zákazníky.![]()
![]()
tj. něčeho, že láhev si přidám nikoli do košíku, ale třeba do "kartonu", tj. že bych si vybral lahvinku, vy byste mi ji hodili do "mého" kartonu(rezervovali) a až se karton zaplní, tak bych si ho nechal poslat?
Jde mně o to. Třeba okurku bych si rád lahvinku koupil, ale je zbytečný si ji nechat posílat sólo, ale zárověň nemám prachy abych doplnil karton(letos už za 17 litrů jen na náladě, a to chlastám i jiný věci než Žufánka
) . Plus funkce automatického doplňování "kartonu" u lahůdek jako Medovej absinth apodobné vyprodané za 5,8 minuty od zveřejnění. Byl jsem na dovolený a meďáka jsem očividně nestihnul
Takovej nápad no![]()
![]()
![]()
Nojo, ale to mně neřeší můj problém, ten je právě fakt, že nemám čas, síly jezdit/vyzvedávat/ nechávat si posílat jednu dvě lahve zvlášť. prolézat kvůli jedný lahvi dobrutkyeu, kvůli jiný lahvi jinej eshop atp...Odjinud píše: Mimochodem ve "Sklepě" jsem před chvílí nabídl ke koupi hned 2 láhve Meadbase absinthu...
Hm, vložení do "kartonu" by bylo potvrzeno platbou, hej? Jakože koupíš, ale místo odeslání vložíš do "kartonu"? Protože pokud by šlo jen "rezervaci" do kartonu bez uskutečněné platby, tak mám dojem, že vás tady kmotr pošle do prdele.drahousek píše:Martine, malinko offtopic. Vím, že je to opruz žádost. Ale vzájmu zlepšení služeb pro stálé zákazníky.![]()
![]()
Takovej nápad no![]()
![]()
![]()