Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
- Ithi
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
A na co jiného pít, než na chuť? 
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Na chuť mi bohatě stačí jedna... a zatím jsem pil vesměs vždycky jen na chuť...
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Absinth je dobrým společníkem v jakémkoliv množství!
Myslím, že hlavním důvodem vypitého tak malého množství je ve finančních prostředcích a zároveň výjmečnosti produktů.
Někdy jen tak zkontoluji lahvinku a vychutnám si sklenku(dvě, tři) pří západu slunka topícího se v Českém středohoří.
Je fakt, že při větším množství se pomalinku ztrácí rozpoznávací schopnosti - identifikace chutí. Zas na druhou stranu vynikají chutě nové takřka nové a neznámé. Mění se poměr pomyslných vah chuťových pohárků. Těžko říct, které zesílí a které se potlačí, ale identifikoval jsem určité změny. Je dokázané, že čistě alkohol takřka otupuju chuťové buňky. Skuste si cokoliv uvařit v lehké opilosti a pak to ještě ochutnat za střízliva - ideální jsou bramboráčky
Někdy jen tak zkontoluji lahvinku a vychutnám si sklenku(dvě, tři) pří západu slunka topícího se v Českém středohoří.
Je fakt, že při větším množství se pomalinku ztrácí rozpoznávací schopnosti - identifikace chutí. Zas na druhou stranu vynikají chutě nové takřka nové a neznámé. Mění se poměr pomyslných vah chuťových pohárků. Těžko říct, které zesílí a které se potlačí, ale identifikoval jsem určité změny. Je dokázané, že čistě alkohol takřka otupuju chuťové buňky. Skuste si cokoliv uvařit v lehké opilosti a pak to ještě ochutnat za střízliva - ideální jsou bramboráčky
- Transilvanian
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Včera som dopil láhev St. Antoine. Dnes po dni plnom divných ľudí a absurdných zvláštností mám chuť si otvoriť ďalšiu. Ale tú si musím šetriť. (Tiež asi tak zo začiatku 3 sklenky)
Čo sa týka chuti ... St. Antoine ... nebíčko v papulke
Čo sa týka chuti ... St. Antoine ... nebíčko v papulke
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Popijim St. Antoine 7, v male laboratorni lahvicce mam na posledni dve sklenicky z me prvni lahve koupene na zacatku Ledna, skutecne mistrovsky kousek. Od posledni ochutnavky (Unor) mi prijde vice Pelynkovy! Martine takhle si predstavuju Francouzsky verte Absinthe.
Edit: druha sklenka, mene vody (odhaduju 3:1) a totalni balada, sladkost s horkosti, co dodat...
Edit: druha sklenka, mene vody (odhaduju 3:1) a totalni balada, sladkost s horkosti, co dodat...
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušela jsem zázvorovou limonádu a teď si spravuju chuť Antoníčkem
plus k tomu poslouchám DarkWave na Radiu Wave, jako tradičně ve středu večer.
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera to byl masakr
Dávali jsme si s kámošem na balkóně La Clandestine a ten ***** to dopil a vyhodil skleničku Pontarlier Reservoir na chodník ze sedmého patra. Šlupka to byla slušná a fakt mě to zvedlo ze židle. Šel jsem si sebrat těch pár střepů a asi si je někde vystavím na památku. To je druhá moje sklenička pryč
Začínám pociťovat, že jsem moc důvěřivý. Sevřelo se mi z toho zcela hrdlo a je mi teď smutno. Na zdraví!
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Co to mas za kamarady?Night_Sun píše:Tak včera to byl masakrDávali jsme si s kámošem na balkóně La Clandestine a ten ***** to dopil a vyhodil skleničku Pontarlier Reservoir na chodník ze sedmého patra. Šlupka to byla slušná a fakt mě to zvedlo ze židle. Šel jsem si sebrat těch pár střepů a asi si je někde vystavím na památku. To je druhá moje sklenička pryč
Začínám pociťovat, že jsem moc důvěřivý. Sevřelo se mi z toho zcela hrdlo a je mi teď smutno. Na zdraví!
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
No naštěstí už vystřízlivěl a prý se omlouvá. Odvolává se na to, že je zvíře a má okno. Koupí prý novou. Tak alespoň že tak.
Musím podotknout, že jsme toho měli ve dvou fakt hodně včera (vodka, rum, absinth, slivovice, lambrusko, domaci vino, malibu). V ledničce zbylo jen jídlo a vedle koše prázdné flašky 
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
SebevraziNight_Sun píše:No naštěstí už vystřízlivěl a prý se omlouvá. Odvolává se na to, že je zvíře a má okno. Koupí prý novou. Tak alespoň že tak.Musím podotknout, že jsme toho měli ve dvou fakt hodně včera (vodka, rum, absinth, slivovice, lambrusko, domaci vino, malibu). V ledničce zbylo jen jídlo a vedle koše prázdné flašky