Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Ithi
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Příspěvek od Ithi »

A na co jiného pít, než na chuť? :D
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Na chuť mi bohatě stačí jedna... a zatím jsem pil vesměs vždycky jen na chuť...
Night_Sun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Absinth je dobrým společníkem v jakémkoliv množství! ;) Myslím, že hlavním důvodem vypitého tak malého množství je ve finančních prostředcích a zároveň výjmečnosti produktů.

Někdy jen tak zkontoluji lahvinku a vychutnám si sklenku(dvě, tři) pří západu slunka topícího se v Českém středohoří. :twisted:

Je fakt, že při větším množství se pomalinku ztrácí rozpoznávací schopnosti - identifikace chutí. Zas na druhou stranu vynikají chutě nové takřka nové a neznámé. Mění se poměr pomyslných vah chuťových pohárků. Těžko říct, které zesílí a které se potlačí, ale identifikoval jsem určité změny. Je dokázané, že čistě alkohol takřka otupuju chuťové buňky. Skuste si cokoliv uvařit v lehké opilosti a pak to ještě ochutnat za střízliva - ideální jsou bramboráčky :lol:
Transilvanian
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Transilvanian »

Včera som dopil láhev St. Antoine. Dnes po dni plnom divných ľudí a absurdných zvláštností mám chuť si otvoriť ďalšiu. Ale tú si musím šetriť. (Tiež asi tak zo začiatku 3 sklenky)

Čo sa týka chuti ... St. Antoine ... nebíčko v papulke :mrgreen:
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Popijim St. Antoine 7, v male laboratorni lahvicce mam na posledni dve sklenicky z me prvni lahve koupene na zacatku Ledna, skutecne mistrovsky kousek. Od posledni ochutnavky (Unor) mi prijde vice Pelynkovy! Martine takhle si predstavuju Francouzsky verte Absinthe.

Edit: druha sklenka, mene vody (odhaduju 3:1) a totalni balada, sladkost s horkosti, co dodat...
Sudlice
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

Zkoušela jsem zázvorovou limonádu a teď si spravuju chuť Antoníčkem :D plus k tomu poslouchám DarkWave na Radiu Wave, jako tradičně ve středu večer.
Night_Sun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

Tak včera to byl masakr :( Dávali jsme si s kámošem na balkóně La Clandestine a ten ***** to dopil a vyhodil skleničku Pontarlier Reservoir na chodník ze sedmého patra. Šlupka to byla slušná a fakt mě to zvedlo ze židle. Šel jsem si sebrat těch pár střepů a asi si je někde vystavím na památku. To je druhá moje sklenička pryč :( Začínám pociťovat, že jsem moc důvěřivý. Sevřelo se mi z toho zcela hrdlo a je mi teď smutno. Na zdraví!
Blackhawk
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Night_Sun píše:Tak včera to byl masakr :( Dávali jsme si s kámošem na balkóně La Clandestine a ten ***** to dopil a vyhodil skleničku Pontarlier Reservoir na chodník ze sedmého patra. Šlupka to byla slušná a fakt mě to zvedlo ze židle. Šel jsem si sebrat těch pár střepů a asi si je někde vystavím na památku. To je druhá moje sklenička pryč :( Začínám pociťovat, že jsem moc důvěřivý. Sevřelo se mi z toho zcela hrdlo a je mi teď smutno. Na zdraví!
Co to mas za kamarady? :o
Night_Sun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night_Sun »

No naštěstí už vystřízlivěl a prý se omlouvá. Odvolává se na to, že je zvíře a má okno. Koupí prý novou. Tak alespoň že tak. ;) Musím podotknout, že jsme toho měli ve dvou fakt hodně včera (vodka, rum, absinth, slivovice, lambrusko, domaci vino, malibu). V ledničce zbylo jen jídlo a vedle koše prázdné flašky :lol:
Blackhawk
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Night_Sun píše:No naštěstí už vystřízlivěl a prý se omlouvá. Odvolává se na to, že je zvíře a má okno. Koupí prý novou. Tak alespoň že tak. ;) Musím podotknout, že jsme toho měli ve dvou fakt hodně včera (vodka, rum, absinth, slivovice, lambrusko, domaci vino, malibu). V ledničce zbylo jen jídlo a vedle koše prázdné flašky :lol:
Sebevrazi :lol:
Odpovědět