St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Slovi
Vymývač
Příspěvky: 1237
Registrován: úte 14. dub 2009 16:32:07
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Bydliště: czech republic
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Slovi »

Blackhawk píše:Je tady nekdo, kdo by vedel z ceho je ta mys a proc vubec je? :D
Po tom, co ti vleze do sklenky - louchuje? :ugeek:
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Uživatelský avatar
Sudlice
Pokročilý absintista
Příspěvky: 190
Registrován: čtv 24. bře 2011 14:09:51
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Sudlice »

Šmarja, nevím, ale co když je to zmrzlej absint s něčím?
Uživatelský avatar
Blackhawk
* Zkušený piják *
Příspěvky: 528
Registrován: stř 29. pro 2010 19:14:05
Oblíbený absinthe: Jade
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Blackhawk »

Takze to je jako zmrzly Antonin jo? Nekde Absint zapaluji, jinde Absinthe zmrazi. Pripadam si jak v kocourkove.
Uživatelský avatar
Absinther
* Zkušený piják *
Příspěvky: 702
Registrován: ned 28. bře 2010 3:29:52
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Absinther »

...no jasně to dáš myš zmrzlého absintu na lžičku-zapálíš-a ona se ti rozpustí do sklenice-pak to uhasíš trochou vody z karafy a ....můžeš to jít vylít do záchoda :lol:

jinak teda-může vůbec absint zmrznout-když je to ten chlast?

ještě že by to byla nějáká cukrová myška ale na to je zase docela velká

je to záhada :wring
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Uživatelský avatar
Tibro
Rumcajs
Příspěvky: 1148
Registrován: pát 17. dub 2009 7:18:28
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Tibro »

Andulka v dole zemře v případě je plyn.

Myš v baru zemře v případě je nadměrná thujon.
Já jsem s tebou v Rockland.
Uživatelský avatar
Wajt
* Zkušený piják *
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 13. srp 2009 11:16:26
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Wajt »

Neříkejte, že ty volová zmrazí absint?! Když už mají pravý absint, tak ho prostě zmrazí... :o Ale to musí mít sakra výkonný mrazák, aby to udělali se 70% drinkem.
Uživatelský avatar
Sudlice
Pokročilý absintista
Příspěvky: 190
Registrován: čtv 24. bře 2011 14:09:51
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Sudlice »

Jo, pardon, to mi při psaní předchozího příspěvku nedocvaklo, že takhle silnej alkohol jen tak nezmrzne. Tak třeba je to jenom cukrová voda obohacená potravinářskou barvou, nebo je ten absint smíchaný s něčím (teď nevymyslím s čím) aby dokázal zmrznout, nebo to třeba vůbec zmrzlé není - cukr smíchaný s absintem zatuhnutý v myší formičce.... :D
Uživatelský avatar
davar
* Zkušený piják *
Příspěvky: 597
Registrován: stř 15. dub 2009 7:27:40
Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od davar »

pri 70% alkoholu by absint ani pri -50°C neztuhl.
EtOH se da ale docela dobre ztuzit, delaji se z toho treba takove gelove spagety. takze bych tipl, ze je to prave gel.
O takzvanych ,molecular drinks' si poctete treba zde:

petrik.bigbloger.lidovky.cz/c/118435/Alkohol-v-prasku-a-molekularni-napoje.html
Uživatelský avatar
vaseks0001
Věrný stoupenec zelené víly
Příspěvky: 283
Registrován: sob 26. úno 2011 23:17:10
Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od vaseks0001 »

Je to zahada no. Ale pristi patek tam vecer zajdu a omrknu to tam. Nechcou mi ani napsat co nabizi za Absinthe. Doufam ze tam opravdu maj nejakej pravej absinth a nezapalujou cukr.
Uživatelský avatar
Martin
° Capo di tutti capi °
Příspěvky: 4441
Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Martin »

Tak přátelé, na zítřek mi zbývají poslední dva kotle St. Antoine a ročník 2012 je na světě! Dnes jsem stočil prvních pár flašek týden starého absintu a nabízím zdejšímu mafiánstvu možnost sledování jeho procesu stárnutí!

Bohužel kvůli pekelným nákladům nedokážu nabídnout láhve zcela zdarma, ale když si na náladě objednáte St. Antoine a do poznámky napíšete "Chtěl bych ročník 2012", tak ho dostanete. Budete ho mít měsíce před oficiálním prodejem a za to bych vás rád poprosil o průběžné poznatky. Stačí, když sem napíšete jak vám chutná týden starý a pak třeba další poznámky každý měsíc.

Absint totiž zraje nádherným způsobem a nejbouřlivější změny probíhají první 4 měsíce.

Ročník 2012 je moje "End of the world" edice, všechny aromatické byliny jsou z mé zahrady a Pontarlier pelyňku je tam tolik, že vínovica je oproti tomu levný špás :)
Odpovědět