Po tom, co ti vleze do sklenky - louchuje?Blackhawk píše:Je tady nekdo, kdo by vedel z ceho je ta mys a proc vubec je?
St. Antoine
- Slovi
- Vymývač
- Příspěvky: 1237
- Registrován: úte 14. dub 2009 16:32:07
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Bydliště: czech republic
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Příspěvky: 190
- Registrován: čtv 24. bře 2011 14:09:51
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Šmarja, nevím, ale co když je to zmrzlej absint s něčím?
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 528
- Registrován: stř 29. pro 2010 19:14:05
- Oblíbený absinthe: Jade
- Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Takze to je jako zmrzly Antonin jo? Nekde Absint zapaluji, jinde Absinthe zmrazi. Pripadam si jak v kocourkove.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 702
- Registrován: ned 28. bře 2010 3:29:52
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
...no jasně to dáš myš zmrzlého absintu na lžičku-zapálíš-a ona se ti rozpustí do sklenice-pak to uhasíš trochou vody z karafy a ....můžeš to jít vylít do záchoda
jinak teda-může vůbec absint zmrznout-když je to ten chlast?
ještě že by to byla nějáká cukrová myška ale na to je zase docela velká
je to záhada
jinak teda-může vůbec absint zmrznout-když je to ten chlast?
ještě že by to byla nějáká cukrová myška ale na to je zase docela velká
je to záhada
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Tibro
- Rumcajs
- Příspěvky: 1148
- Registrován: pát 17. dub 2009 7:18:28
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Bydliště: Země
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Andulka v dole zemře v případě je plyn.
Myš v baru zemře v případě je nadměrná thujon.
Myš v baru zemře v případě je nadměrná thujon.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 989
- Registrován: čtv 13. srp 2009 11:16:26
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Neříkejte, že ty volová zmrazí absint?! Když už mají pravý absint, tak ho prostě zmrazí...
Ale to musí mít sakra výkonný mrazák, aby to udělali se 70% drinkem.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Příspěvky: 190
- Registrován: čtv 24. bře 2011 14:09:51
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Jo, pardon, to mi při psaní předchozího příspěvku nedocvaklo, že takhle silnej alkohol jen tak nezmrzne. Tak třeba je to jenom cukrová voda obohacená potravinářskou barvou, nebo je ten absint smíchaný s něčím (teď nevymyslím s čím) aby dokázal zmrznout, nebo to třeba vůbec zmrzlé není - cukr smíchaný s absintem zatuhnutý v myší formičce.... 
- davar
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 597
- Registrován: stř 15. dub 2009 7:27:40
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
pri 70% alkoholu by absint ani pri -50°C neztuhl.
EtOH se da ale docela dobre ztuzit, delaji se z toho treba takove gelove spagety. takze bych tipl, ze je to prave gel.
O takzvanych ,molecular drinks' si poctete treba zde:
petrik.bigbloger.lidovky.cz/c/118435/Alkohol-v-prasku-a-molekularni-napoje.html
EtOH se da ale docela dobre ztuzit, delaji se z toho treba takove gelove spagety. takze bych tipl, ze je to prave gel.
O takzvanych ,molecular drinks' si poctete treba zde:
petrik.bigbloger.lidovky.cz/c/118435/Alkohol-v-prasku-a-molekularni-napoje.html
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 283
- Registrován: sob 26. úno 2011 23:17:10
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Je to zahada no. Ale pristi patek tam vecer zajdu a omrknu to tam. Nechcou mi ani napsat co nabizi za Absinthe. Doufam ze tam opravdu maj nejakej pravej absinth a nezapalujou cukr.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Tak přátelé, na zítřek mi zbývají poslední dva kotle St. Antoine a ročník 2012 je na světě! Dnes jsem stočil prvních pár flašek týden starého absintu a nabízím zdejšímu mafiánstvu možnost sledování jeho procesu stárnutí!
Bohužel kvůli pekelným nákladům nedokážu nabídnout láhve zcela zdarma, ale když si na náladě objednáte St. Antoine a do poznámky napíšete "Chtěl bych ročník 2012", tak ho dostanete. Budete ho mít měsíce před oficiálním prodejem a za to bych vás rád poprosil o průběžné poznatky. Stačí, když sem napíšete jak vám chutná týden starý a pak třeba další poznámky každý měsíc.
Absint totiž zraje nádherným způsobem a nejbouřlivější změny probíhají první 4 měsíce.
Ročník 2012 je moje "End of the world" edice, všechny aromatické byliny jsou z mé zahrady a Pontarlier pelyňku je tam tolik, že vínovica je oproti tomu levný špás
Bohužel kvůli pekelným nákladům nedokážu nabídnout láhve zcela zdarma, ale když si na náladě objednáte St. Antoine a do poznámky napíšete "Chtěl bych ročník 2012", tak ho dostanete. Budete ho mít měsíce před oficiálním prodejem a za to bych vás rád poprosil o průběžné poznatky. Stačí, když sem napíšete jak vám chutná týden starý a pak třeba další poznámky každý měsíc.
Absint totiž zraje nádherným způsobem a nejbouřlivější změny probíhají první 4 měsíce.
Ročník 2012 je moje "End of the world" edice, všechny aromatické byliny jsou z mé zahrady a Pontarlier pelyňku je tam tolik, že vínovica je oproti tomu levný špás