Blackhawk

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Re: Blackhawk

Příspěvek od Dworzaaa »

To nevim...a ostatne me to je docela fuk...me zajima kolik penez dostanu ja...takze jestli ja tady dostanu 30 000 mesicne a grafton dostane 1000 mesicne,za to, ze me doporucil nebo jestli si ja najdu praci sam, kde budu dostavat 30 000 mesicne a grafton 0 mesicne je mi docela fuk :)
Omnia mea mecum porto.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Blbost. Personálky žádnou provizi z měsíčního platu neberou. Když jsem v Praze hledal před lety práci, tak jsem měl podobné pochybné informace. Když jsem se potom na to u zaměstnavatele ptal, tak na mě koukal, jak na debila. Firma možná personálkám něco dává, ale rozhodně se to neprojevuje na konečném platu zaměstnance.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Dřív to skutečně tak prakticky bylo, i když teoreticky nikdo nikomu nic nestrhával, a i dnes je tento systém možné najít u některých agentur v případě zprostředkování brigády. U brigád a nejnižších zaměstnaneckých pozic nebyl člověk zaměstnancem firmy, kde pracoval, ale té agentury, takže firma uvolnila nějaké náklady na agenturního zaměstnance a agentura pak vyplácela až zprostředkovaně daného zaměstnance. Logicky se z jedněch nákladů vyplácela jak agentura, tak zaměstnanec a výhodné to muselo být minimálně pro firmu a agenturu, jinak by to tak nepraktikovali... Velké firmy to tu tak dělají u dělnických pozic stále.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Tak hlasim, ze zatim prazskou praci nepotrebuju :) vzali me do Gamescape - otviraji novy obchod v Ove. Berte to jako info, ne chlubeni :)
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

100 členů :lol: :D :lol:
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Ta stovka je tady na fóru nějaká prokletá ne? Jinak taky tě tu vítám. ;)
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Vaultboy píše:Ta stovka je tady na fóru nějaká prokletá ne? Jinak taky tě tu vítám. ;)
Cože? :D
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

...eh, poslední dva měsíce jsem čistku vypustil, protože jsem na to zapomněl, nebo jsem na to neměl čas... nebo obojí. ;) Nicméně žádné strachy... už brousím kosu. :bandit
- Moderní absinthe chutná moderně.
Odpovědět