Predstavenie

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Emil

Predstavenie

Příspěvek od Emil »

Zdravím, Ďakujem pekne za pridanie - je to veľká česť byť členom tohto fóra. Volám sa Emil, mám 28 rokov, žijem v Prešove. O absinth a jeho históriu sa (intenzívne:) zaujímam asi rok a pol. Ochutnal som zatiaľ len málo druhov - z Českých : St. Antoine, La Grenuille, Mead Base Absinthe, pár aj od Cami, ale tie nestoja veľmi za zmienku, zo Švajčiarských: Kubler, La Clandestine (aj Wine base), Mansinthe, Brevans Giger, z Holandských: Akvelds Artisale Absinthe z Francúzskych som ochutnal len Amer (72) a Libertine 72 - ale verím že tento rok toho pribudne viac:)
Okrem toho zbieram všetko čo s Absinthom nejako súvisí (príslušenstvo, staré rekl. plagáty, obrázky....) ale pokúšam sa tvoriť aj nové - práve pracujem na hlinených abs. fontánach, tanierikoch pod poháre a brouilleur (keď sa mi to podarí pridám fotky:)
V poslednom čase sa venujem aj prezentáciam po baroch a kaviarňach, vďaka tomu sa Absinthe (St.Antoine a Ga Grenuille) predávajú aj u nás v Prešove.
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Re: Predstavenie

Příspěvek od Dan »

Vítám tě na fóru a jen si dovolím podotknout, že tak solidní výčet ochutnaných absintů se nevidí ani u některých dlouho působících členů (mě nevyjímaje), takže smekám...
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Zdravím a vítám tě.

Jak říkal Dan, na "nováčka" nejsi vůbec žádný nováček! :) Přeji hodně peněz do ochutnávaní a těším se, až uvidím co tvé ruce vytvořili :)
Emil

Příspěvek od Emil »

Ďakujem za privítanie, k tým absinthom v piatok pribudne aj Angelique Verte (na ktorý som veľmi zvedavý a teším sa naň). Fontány sú už vypálené, ešte ich musím naglazúrovať - pár dní to ešte potrvá, ale hneď keď budú hotové (a prežijú výrobný proces) pridám foto...
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Ahoj Emile,

Po delší odmlce nový člen. A docela mě těší, že i nováčci dnes začínají na skutečných absintech. To je důkaz, že absintová scéna se za posledních 5 let opravdu změnila. A Prešov... no, asi držíš titul nejvýchodnějšího člena fóra.

Vítej v klubu absintistů! 8-)

Btw. neznáš Bogyho? ...když vidím, jak je blízko Rzeszóv. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Corig
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corig »

Zrovna jsem si nedávno říkal, že už je tu 122 registrovaných členů, ale 4 měsíce žádný představení... O to víc tě tady vítám :) Snad se fontány povedou a Angelique chutná :)
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Ahoj Emile, vitej ! :)

Je pekny videt, ze nekdo z clenu neco vyrabi.. moje nejvetsi umeni je to, ze umim nakreslit baracek jednim tahem...na druhou stranu ale zase umim matematicky dokazat, ze to vazne jde nakreslit jednim tahem :D

Kazdopadne kdyby ses chtel inspirovat, tak treba zde ;)

Obrázek
Omnia mea mecum porto.
Emil

Příspěvek od Emil »

Habu píše:Ahoj Emile,

Po delší odmlce nový člen. A docela mě těší, že i nováčci dnes začínají na skutečných absintech. To je důkaz, že absintová scéna se za posledních 5 let opravdu změnila. A Prešov... no, asi držíš titul nejvýchodnějšího člena fóra.

Vítej v klubu absintistů! 8-)

Btw. neznáš Bogyho? ...když vidím, jak je blízko Rzeszóv. ;)

Ahoj, ďakuejm za privítanie:)....no prvý absinthe ktorý som si kúpil bol vlastne macerát od bairnsfather, nebol zlý, ale možno je lepšie začať s niečim podobným aspoň človek vie lepšie porvnať chuť tradičných destilovaných absinthov.
Ľutujem Bogyho zatiaľ nepoznám....
Emil

Příspěvek od Emil »

Dworzaaa píše:Ahoj Emile, vitej ! :)

Je pekny videt, ze nekdo z clenu neco vyrabi.. moje nejvetsi umeni je to, ze umim nakreslit baracek jednim tahem...na druhou stranu ale zase umim matematicky dokazat, ze to vazne jde nakreslit jednim tahem :D

Kazdopadne kdyby ses chtel inspirovat, tak treba zde ;)

Obrázek

:D ďakuejm...so svojimi biednymi umeleckými schpnosťami sa usilujem ako sa dá:) Inak s tou fotkou si trafil klinček po hlavičke - je to presne fontána, ktorá ma k tomu inšpirovala.....(ten Claude Alan Bugnion má celkom peknú zbierku:)
....pridám aj pár ďalších fotiek absinthových hlinených fontán ktoré som našiel...
Přílohy
578869_10151006874447893_1706138686_n.jpg
Motiers-Musee-Fountain.jpg
fontaine_le_chat.jpg
403462_235396986578123_746262556_n.jpg
33940_346109035506917_1516535460_n.jpg
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej Emile a ať se ti tu líbí. Jsme to všichni strašní abstinenti :)
Odpovědět