Predstavenie
-
Emil
Predstavenie
Zdravím, Ďakujem pekne za pridanie - je to veľká česť byť členom tohto fóra. Volám sa Emil, mám 28 rokov, žijem v Prešove. O absinth a jeho históriu sa (intenzívne:) zaujímam asi rok a pol. Ochutnal som zatiaľ len málo druhov - z Českých : St. Antoine, La Grenuille, Mead Base Absinthe, pár aj od Cami, ale tie nestoja veľmi za zmienku, zo Švajčiarských: Kubler, La Clandestine (aj Wine base), Mansinthe, Brevans Giger, z Holandských: Akvelds Artisale Absinthe z Francúzskych som ochutnal len Amer (72) a Libertine 72 - ale verím že tento rok toho pribudne viac:)
Okrem toho zbieram všetko čo s Absinthom nejako súvisí (príslušenstvo, staré rekl. plagáty, obrázky....) ale pokúšam sa tvoriť aj nové - práve pracujem na hlinených abs. fontánach, tanierikoch pod poháre a brouilleur (keď sa mi to podarí pridám fotky:)
V poslednom čase sa venujem aj prezentáciam po baroch a kaviarňach, vďaka tomu sa Absinthe (St.Antoine a Ga Grenuille) predávajú aj u nás v Prešove.
Okrem toho zbieram všetko čo s Absinthom nejako súvisí (príslušenstvo, staré rekl. plagáty, obrázky....) ale pokúšam sa tvoriť aj nové - práve pracujem na hlinených abs. fontánach, tanierikoch pod poháre a brouilleur (keď sa mi to podarí pridám fotky:)
V poslednom čase sa venujem aj prezentáciam po baroch a kaviarňach, vďaka tomu sa Absinthe (St.Antoine a Ga Grenuille) predávajú aj u nás v Prešove.
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predstavenie
Vítám tě na fóru a jen si dovolím podotknout, že tak solidní výčet ochutnaných absintů se nevidí ani u některých dlouho působících členů (mě nevyjímaje), takže smekám...
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a vítám tě.
Jak říkal Dan, na "nováčka" nejsi vůbec žádný nováček!
Přeji hodně peněz do ochutnávaní a těším se, až uvidím co tvé ruce vytvořili 
Jak říkal Dan, na "nováčka" nejsi vůbec žádný nováček!
-
Emil
Ďakujem za privítanie, k tým absinthom v piatok pribudne aj Angelique Verte (na ktorý som veľmi zvedavý a teším sa naň). Fontány sú už vypálené, ešte ich musím naglazúrovať - pár dní to ešte potrvá, ale hneď keď budú hotové (a prežijú výrobný proces) pridám foto...
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Emile,
Po delší odmlce nový člen. A docela mě těší, že i nováčci dnes začínají na skutečných absintech. To je důkaz, že absintová scéna se za posledních 5 let opravdu změnila. A Prešov... no, asi držíš titul nejvýchodnějšího člena fóra.
Vítej v klubu absintistů!
Btw. neznáš Bogyho? ...když vidím, jak je blízko Rzeszóv.
Po delší odmlce nový člen. A docela mě těší, že i nováčci dnes začínají na skutečných absintech. To je důkaz, že absintová scéna se za posledních 5 let opravdu změnila. A Prešov... no, asi držíš titul nejvýchodnějšího člena fóra.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem si nedávno říkal, že už je tu 122 registrovaných členů, ale 4 měsíce žádný představení... O to víc tě tady vítám
Snad se fontány povedou a Angelique chutná 
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Emile, vitej ! 
Je pekny videt, ze nekdo z clenu neco vyrabi.. moje nejvetsi umeni je to, ze umim nakreslit baracek jednim tahem...na druhou stranu ale zase umim matematicky dokazat, ze to vazne jde nakreslit jednim tahem
Kazdopadne kdyby ses chtel inspirovat, tak treba zde

Je pekny videt, ze nekdo z clenu neco vyrabi.. moje nejvetsi umeni je to, ze umim nakreslit baracek jednim tahem...na druhou stranu ale zase umim matematicky dokazat, ze to vazne jde nakreslit jednim tahem
Omnia mea mecum porto.
-
Emil
Habu píše:Ahoj Emile,
Ahoj, ďakuejm za privítanie:)....no prvý absinthe ktorý som si kúpil bol vlastne macerát od bairnsfather, nebol zlý, ale možno je lepšie začať s niečim podobným aspoň človek vie lepšie porvnať chuť tradičných destilovaných absinthov.
Ľutujem Bogyho zatiaľ nepoznám....
-
Emil
Dworzaaa píše:Ahoj Emile, vitej !
....pridám aj pár ďalších fotiek absinthových hlinených fontán ktoré som našiel...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Vítej Emile a ať se ti tu líbí. Jsme to všichni strašní abstinenti