Slovabsinthia

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
Bacil

Slovabsinthia

Příspěvek od Bacil »

Ahojte všetci,

no tak sa už po nejakej tej dobe predstavím aj ja, keď mám teraz konečne trošku viacej času...

Ešte pred dvoma rokmi som bol iba veľký nadšenec absinthu, najmä, keď som mu holdoval v Brnenskom bare Naproti s brčkom v ústach. Keď som tak viac menej prestal s brčkom a školou tak som sa znudený a prázdny vrátil naspäť na neabsinthové slovensko a jedna vec mi tu chýbala, Absinthe. Ruka v ruke dala a zadarilo sa mi v zahraničí zarobiť si pár peňazí, s ktorými som nevedel čo robiť. V tej mojej šialenej hlave mi však vznikla myšlienka, že by som doniesol absinthe na Slovensko. No a skoro po roku driny je to tu...

Je to asi trošku bláznivé no podarilo sa mi prekúsať všetkými zákonmi, úradmi, colníkmi a práve dva týždne mám otvorený bar. Z veľkej časti sú absinthom ľudia ohromný a ak to takto pôjde aj naďalej tak by sa mi mohlo podariť z malého semiačka vybudovať absinthovú kultúru i tu na slovensku.

Tento web mi je veľmi nápomocný pri prezentovaní absinthu (Diki Martin a Habu a všetci, ktorí na tom robíte) a konečne som sa dostal k tomu aby som vám to mohol napísať. ;) Jo a ešte tiež vďaka chalanom a divčaťu z Brna za veľkú pomoc a spoluprácu vďaka, ktorej je na slovenskom trhu o 10 absinthov viac (Martinov st. antoine a mansinthe tu už niekto vozí ale za nepekné pálky...)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Slovabsinthia

Příspěvek od Habu »

Zdrávas,

Jaja, aneb když člověk neví, co s penězi. ;)

Kde ten bar máš? Blava?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Ahoj, vítej tu a gratuluju k baru, a vůbec k odvaze k tomu rozhodnutí. Nedávno jsem koupil kus baráku a taky jsem přemejšlel o provozu s kvalitním chlastem včetně absintu, ale vzdal jsem to, v lokalitě by to zřejmě nemělo šanci na úspěch. Místo toho bude (zřejmě) muzeum :)
B.r.T
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.r.T »

Dobrá práce, chlape :)

pevně věřím, že to půjde :hmm

A vítej na fórku :)
- Chvíli diriguj svou symfonii, balet zelené víly, než promění se v mlhu, pak nebudeš si přát nic, než spatřit ji znovu -
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Tak Ta vitam bratku, myslis tento bar? https://www.facebook.com/ZA-Dverami-Abs ... 055987726/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět